Good Times

Good Times

12961149_545113635666883_6245061373637113739_o

Afgelopen vrijdag en zaterdag was ik wederom in Tynaarlo en Groningen voor de Scheepjes Bloggers Dagen! Onze groep is weer een stukje gegroeid sinds vorig jaar, het was geweldig de oude bekenden weer te zien maar ook ontzettend leuk om nieuwe aanwinsten te ontmoeten. Even een voorstelrondje in de foto hierboven. Van links naar rechts, van boven naar onder: Kirsten, Tammy, Bernadette, Christa, Jellina, Atty, Esther, Maria, -ikzelf-, Sarah, Esther, Dedri, Nerissa en Tatiana. Helaas konden Annelies en Susan er niet bij zijn afgelopen weekend, hopelijk wel de volgende keer! 

Last Friday and Saturday I was at the Scheepjes Bloggers Days! Our little group has grown over the year and it was great to both see old friends again and meet new faces! A quick introduction in the picture above (from left to right, top to bottom:)  Kirsten, Tammy, Bernadette, Christa, Jellina, Atty, Esther, Maria, -me-, Sarah, Esther, Dedri, Nerissa and Tatiana. It’s a pity Annelies en Susan couldn’t join us this weekend, hopefully I’ll see them next time!

We werden helemaal verwend met cadeautjes! En niet alleen garen 😉 Onder andere een “Scheepjes Blogger” broche die perfect matcht met mijn nieuwe sjaal! En een fantastische Blogger-mok van DEEZ Dutch. Op de andere kant staat “Hookers gonna hook”, zo leuk! De breiende bloggers onder ons hadden er “Knitters gonna knit” op staan. We kregen ook nog anders leuks, dat zal ik je op Instagram laten zien de komende dagen.

We were totally spoilt with gifts! And to surprise you, it wasn’t just yarn! We also got these great blogger pins and mugs. The other side of the mug reads: “Hookers gonna hook” or “Knitters gonna knit”, depending if the blogger was more of a crocheter or a knitter. Such a thoughtful gift! They’re available at Deez Dutch on Etsy. Ooh, and notice how the “scheepjes blogger” pin matches my Spring Shawl perfectly? We also got some other gifts I’ll show you on IG (Instagram) over the next couple of days 🙂 

Op de vrijdag kregen we een hele leerzame workshop van Cara Medus over kledingpatronen ontwerpen in verschillende maten, daar heb ik ontzettend veel van geleerd! Daarna hoorden we al de leuke nieuwtjes op onder andere garengebied van Scheepjes… en dat mag ik natuurlijk niet vertellen 😉 Ik kan niet wachten tot ik het kan delen!! 

Op de zaterdag gingen we naar een leuke locatie in Groningen – de Prinsenhof – om lekker te kletsen, te haken of te breien, en samen ideetjes op te doen! En dat deden we volop, het was heerlijk!

On Friday, Scheepjes had invited Cara Medus to give a very educative workshop about Garment Sizing and pattern writing. It was some very insightful stuff about things Tech Editors get to deal with, and I learned quite a bit on how to improve my pattern writing. So interesting! After that we heard some of the plans Scheepjes have for the coming period, it’s so exciting but also top secret so I can’t share anything yet! 

The day after we went to a very nice location in Groningen – Prinsenhof – to chat with each other, knit and crochet, and come up with some great ideas. We had a great time, it was really lovely!

12961293_10153273270526191_5208998597345481827_o
Photocredit: Dedri Uys – lookatwhatimade.net 

12957275_1398286436866175_452976999_n

Ook kregen we de deken te zien die we samen hadden ontworpen voor de Scheepjes CAL 2016 – Last Dance on the Beach. Geweldig om hem in het echt te zien! Tot nu toe had ik alleen mijn vierkantje gezien in het echt natuurlijk. Als je goed kijkt zie je op de foto ook ‘Mr Scheepjes’, de man die dit allemaal mogelijk maakt voor ons 😉 

Het was een geweldig weekend, ik ben nog wel even aan het nagenieten! Ik heb al heel wat leuke ideetjes opgedaan, hopelijk kan ik snel iets laten zien!

We also got to see the blanket we’ve been designing for the Scheepjes CAL 2016 – Last Dance on the Beach. It was amazing to see it for real! I had only seen my own square beforehand. If you pay attention to the picture you can spot “Mr Scheepjes”, the man who has made this all possible for us 😉 

It was a great weekend, my head is still spinning with excitement and ideas! Hopefully I’ll be able to show you something soon 🙂 

Previous post
Spring Shawl Pattern Roundup
Next post
Let's Crochet-A-Long!

No Comment

 1. April 11, 2016 at 11:49 pm — Reply

  I really wish I had been able to make it this time! I’ll most certainly see you in the Fall! Can’t wait to meet you! Everything looks like such fun! And the CAL blanket is gorgeous!

 2. April 12, 2016 at 12:15 am — Reply

  Sounds like a perfect weekend 🙂 Looking forward to seeing all the new Scheepjes secrets 🙂

 3. April 12, 2016 at 11:32 am — Reply

  Fabulous! Was leuk je weer te zien 🙂

 4. April 13, 2016 at 7:14 am — Reply

  Wat moet dat gezellig zijn geweest!

 5. April 13, 2016 at 10:55 am — Reply

  Wat een gezelligheid voor de uitverkoren bloggers. Heerlijk om al die bollen garen te zien.
  Helaas heeft de deken op mij een ander effect. Misschien goed om mijn berichtje eens te lezen en daar met Scheepjes en de groep ook aandacht aan te besteden. Want ik ben echt niet de enige blogger/haakster voor wie de wereld minder kleurig is. (http://www.bitofcolor.nl/2016/04/grijs.html).

  Groetjes, Margaret

 6. April 13, 2016 at 8:12 pm — Reply

  Dat klinkt gezellig. Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Good Times