Let's Crochet-A-Long!

Let's Crochet-A-Long!

De Scheepjes CAL 2016 is vanmiddag van start gegaan, joepie! CAL staat voor Crochet-A-Long in het Engels, en is eigenlijk een groot project waar steeds een deel van het patroon wordt vrijgegeven. Het project van dit jaar is een grote deken, waar ik samen met 11 andere bloggers aan heb gewerkt. Twee weken geleden zagen we de uiteindelijke deken in het echt!

The Scheepjes CAL 2016 has begun, yay! CAL stands for Crochet-A-Long, it’s basically a big crochet project, and the pattern is revealed step by step. We’re making a large blanket this time, which I helped design with 11 other bloggers. Two weeks ago we saw the blanket for real!Week_01_Square_Esther

Vandaag werd dan het eerste vierkantje gepubliceerd, ontworpen door Esther van Happy In Red. Esther is een hele veelzijdige maker. Ze haakt niet alleen prachtige dekens, maar ook tassen die ze zowel haakt als naait. Dan is ze ook nog heel kundig met menig verfkwast, én is ze journalist voor haar andere blog Mooiste Stedentrips, een website die ik regelmatig raadpleeg voor mijn citytrips.

Today the very first square was published, which was created by Esther from the blog Happy in Red. Esther is a very versatile maker. Not only does she crochet beautiful blankets, she also makes gorgeous bags (crocheted ánd sewn!). She is no stranger from some Home-DIY as well, and she’s a journalist for her own travel blog Mooiste Stedentrips, a website I frequently visit to browse tips for City Trips.

Esther vertelde ons dat haar inspiratie voor dit vierkantje kwam van de vorm van zeewier, om in het thema van ‘Dance on the Beach’ te blijven. Ik vind het een heel leuk getextureerd patroon! Het patroon vind je hier.

Esther told us she was inspired by the shape of kelp for this square. It really fits in the ‘Dance on the Beach’ theme! I love how textured the pattern is.  Find the pattern here.

Ik ga zelf ook meedoen met het ‘Dance in the Sea’ pakket, mijn handen jeuken om te beginnen!! Doe jij ook mee? Vergeet je niet aan te melden bij de Scheepjes CAL Facebook-groep, het is heel gezellig!

I’m also joining in with a merino ‘Dance in the Sea’ kit, my hands are itching to start!! Are you crocheting along too? Don’t forget to join the Scheepjes CAL group on Facebook, it’s so much fun to see all the shared squares 🙂

Support me by sharing with friends!
Previous post
Good Times
Next post
Kingsday preparations!

No Comment

  1. April 21, 2016 at 10:14 am — Reply

    Mooi vierkantje! Ik volg alle vorderingen op de voet, maar zelf meedoen gaat nu even niet voor mij.

  2. April 24, 2016 at 4:52 pm — Reply

    Echt heel mooi, leuk om de blogsters achter de vierkantjes te leren kennen,
    groetjes Sofie

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Let's Crochet-A-Long!