Giveaway time!

Giveaway time!

IMG_2960Het is weer tijd voor een leuke giveaway!! De afgelopen paar maanden heb ik niet veel tijd in het bloggen kunnen steken en was mijn blog dus niet altijd even levendig en vol nieuwe werkjes en patronen. Als bedankje voor jullie geduld heb ik een leuke winactie voor mijn lieve lezers! Tijdens mijn reis door China, Hong Kong en Japan heb ik heel wat leuke goodies verzameld, en één van jullie heeft de kans om die te winnen! 🙂 En wat zit er dan in dit leuke pakketje?
Time for another fun giveaway! The past few months, I haven’t been able to update my blog regularly because I was travelling. I am so grateful that you were all so very patient, and to thank you for that I’m giving away some goodies I collected during my travels in China, Hong Kong and Japan to one lucky reader! This giveaway is open worldwide too! 😀 I wonder what’s inside the gift box… IMG_4280Misschien wel wat leuke dingetjes van Wrapple, die bekend staan om hun assortiment aan washi tape..
Maybe some fun goodies from Wrapple, who are known for their washi tape.. IMG_4113Superschattige hebbedingetjes uit de Daiso 100-yen winkel!
Cute musthaves from the Daiso 100-yen store! 
IMG_3948Zo. Ontzettend. Schattig!!
So. Much. Cuteness!!IMG_4111Briefpapier en cadeauzakjes..
Stationery and wrapping goods…IMG_4817Oehhhh wat spannend! Hihi 🙂 Ik weet zeker dat ik een van jullie heel blij ga maken met dit pakketje! Je kunt op verschillende manieren meedoen met de giveaway. Mijn verplichte voorwaarde is dat je een volger van mijn blog bent via Bloglovin’ of WordPress. Volg je me al of heb je me net gevolgd? Laat dan een berichtje achter onder dit bericht, mét je email-adres erin. Alleen zo kan ik je namelijk bereiken als je wint!
Voor meer winkansen kun je me liken op Facebook of volgen op Instagram (of beiden!). Als je dit gedaan hebt, laat je weer een apart berichtje achter onder deze blogpost (voor Facebook één berichtje en voor Instagram één berichtje dus), met daarin je Facebook-naam of je Instagram-accountnaam. En dat is het! Het is wel echt belangrijk dat je aparte berichtjes aanmaakt voor het blog volgen, Facebook liken en Instagram volgen! Ik tel op het laatst de reacties en als je dus één berichtje aanmaakt voor alledrie de volg-mogelijkheden heb je dus maar één winkans.
Deze giveaway is open voor deelnemers over de hele wereld, dus vertel het ook aan je internationale vrienden! 😉 Je hebt tot en met 30 november om mee te doen, succes!

So exciting! Teehee 🙂 I think I’m gonna make someone very happy with these goodies! To enter the giveaway, you have to be a follower of my blog on either Bloglovin’ or WordPress. If you are, comment beneath this blogpost with your emailaddress in it, so I can verify your entry and contact you if you win!
For additional entries, you can like my page on Facebook (then comment again with your Facebook name) or follow me on Instagram (and comment separately again with your Instagram account). So easy! 🙂
This giveaway is open worldwide, so be sure to tell all your friends! You have until the 30th of November to enter. Good luck! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Here, kitty kitty!
Next post
Memories of Asia: Embroidery Market in Guizhou

No Comment

 1. Carol
  November 13, 2014 at 1:09 am — Reply

  I’m new to your blog. I enjoyed following your recent trip. For the millennium (b.c. – before children) we traveled a similar journey through South West China. It was great to see how it had changed in those 14 years

 2. joke postma
  November 13, 2014 at 6:50 am — Reply

  Natuurlijk wil ik als jouw volger graag meedoen aan de give-away….spannend…..

 3. November 13, 2014 at 7:27 am — Reply

  Ik heb met heel veel plezier je reis gevolgd en doe graag mee met je leuke giveaway!
  Groetjes,
  Brigit

 4. November 13, 2014 at 7:32 am — Reply

  En ik heb zojuist een foto gepost om je giveaway te promoten op Instagram! Daar heet ik Gittepetit.
  Groetjes,
  Brigit.

 5. November 13, 2014 at 10:18 am — Reply

  Wat leuk…! Ik doe mee..! Ik volg je overal en al een hele poos. Dit surprise pakket lijkt me super leuk, ik ben nog nooit zover op vakantie geweest hihi spannend!! X Lisanne

 6. Helga
  November 13, 2014 at 10:51 am — Reply

  Je heb zulke leuke dingen volg je vanaf het begin zou het wel leuk vinden zo n pakketje

 7. Patricia
  November 13, 2014 at 10:58 am — Reply

  Wat een leuk idee. Ik doe mee.Die hamstertjes zijn idd heel schattig 🙂

  • Patricia
   November 20, 2014 at 12:30 am — Reply

   Ik volg je al een tijdje op facebook ook.

 8. November 13, 2014 at 3:02 pm — Reply

  Facebook en Instagram heb ik niet, maar ik volg jou sinds een paar weken via bloglovin en ik wil graag meedoen aan jouw give-away!

  juffrouwtruusatgmailpuntcom

  Groeten van Juffrouw Mier

 9. November 13, 2014 at 4:31 pm — Reply

  Jaa superleuk, graag zou ik ook meedingen in de gifties, altijd leuk om je foto’s te zien ^_^ Cheers, Lysa

 10. November 15, 2014 at 5:19 am — Reply

  Ik doe graag mee!! Volg je op alle verschillende manieren 😉

  En nu duimen maar!!

  Fijn weekend! Groetjes Henrike

 11. November 16, 2014 at 9:17 am — Reply

  Hoi! Wat een leuke actie! Ik waag graag een kansje. Ik volg je nu via bloglovin. Je hebt een erg leuke blog. Op mijn blog organiseer ik ook een give away. Er is een ontzettens leuk japans stofje te winnen. Hopelijk vind je het leuk om mee te doen. http://friemelentinus.blogspot.nl/2014/10/100-blogberichten-tijd-voor-een-give.html?m=0
  Groetjes, Lotte
  Friemelentinusatgmaildotcom

 12. November 16, 2014 at 2:15 pm — Reply

  I follow on Bloglovin’ and thanks for the chance!

 13. November 16, 2014 at 9:23 pm — Reply

  Lijkt me super leuk, dus ik doe mee! Volgen via bloglovin doe ik al. Mijn mail: hennieslingerland@gmail.com gr. Hennie

 14. November 16, 2014 at 9:24 pm — Reply

  En ja, ook op Instagram hebben wij elkaar al gevonden. Dus ook nog een berichtje voor Instagram! gr. Hennie

 15. November 17, 2014 at 7:29 am — Reply

  ik doe mee wat een heerlijkheid

 16. November 17, 2014 at 8:39 am — Reply

  ik doe ook mee via facebook

 17. November 17, 2014 at 8:39 am — Reply

  en natuurlijk via instagram….vanreneetje

 18. November 19, 2014 at 10:19 am — Reply

  Leuk! Bedankt voor de give away! Super toffe foto’s van jullie reis 🙂 ik volg je op Bloglovin (reves mecanique) en mijn email is: revesmecanique (at) gmail (dot) com

 19. tessa
  November 19, 2014 at 11:52 pm — Reply

  Een super gebaar! ik zou graag een kansje willen maken. Vooral nu de feestdagen er aan komen, dus meer vrije dagen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, vooral als het regent met een kopje thee.

 20. November 21, 2014 at 9:13 pm — Reply

  Oh, wat spannend! Ik volg je sinds net via ‘bloglovin’ en doe graag mee!

 21. Anita H.
  November 28, 2014 at 12:51 am — Reply

  Ik volg je op Bloglovin’ en maak graag kans.
  Anita H.

 22. Anita H.
  November 28, 2014 at 12:52 am — Reply

  Ik volg je op Instagram en maak graag kans.
  anitahubert

 23. Anita H.
  November 28, 2014 at 12:52 am — Reply

  Ik volg je op Facebook en maak graag kans.
  Anita Hubert

 24. Lisanne
  November 30, 2014 at 4:50 pm — Reply

  Net op tijd!! lisannenugteren@gmail.com (voor Facebook)

 25. November 30, 2014 at 4:50 pm — Reply

  En voor instagram: lisannenugteren@gmail.com

 26. November 30, 2014 at 4:51 pm — Reply

  Én voor WordPress hihi! lisannenugteren@gmail.com

  Ben benieuwd!

 27. December 1, 2014 at 9:51 pm — Reply

  Oopsie, hoe kan ik jouw giveaway hebben misgelopen!
  Ik doe mee als het nog kan 😛 Ik heb je uiteraard
  lang en breed gevolgd via Bloglovin’ en Facebook!
  Email: ice.pand@gmail.com

  xx http://icepandora.blogspot.com

  • December 3, 2014 at 1:33 pm — Reply

   Ohnoooo 🙁 Ik vroeg me al af of je hem had gemist.. Ik had de winnaar al gekozen op voordat ik je berichtje kreeg, ik kan je helaas niet meer meerekenen 🙁 Sorry! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Giveaway time!