New design coming up!

New design coming up!

IMG_8391

Kiekeboe! Binnenkort een nieuw patroon in mijn webshop… de ‘Wave Cowl’, gehaakt met een combinatie van een dikker en een dunner garen. Hij haakt ontzettend snel! Ik startte er eentje op de Brei- en Haakdagen een paar weken geleden, en de dag erop had ik hem al af. Lekker gedachteloos haken door het herhaalpatroon, heerlijk voor op de bank! De foto’s zijn gemaakt, nu nog een mooi leesbaar PDF-je. Binnenkort beschikbaar!

Peekaboo! I’m working on a new design for my webshop.. the Wave Cowl, made with a combination of thick and thin yarn. I love how fast it works up. I started one on the Brei- en Haakdagen (Dutch Craft fair) a few weeks ago, and I finished it the next day! The pattern repeat makes for great mindless crocheting, perfect for a TV-night. The pictures are done, now I have to make a nice PDF file to put them in. Coming soon! 

Don’t miss any more blogposts, follow my blog on Bloglovin’! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Yarncandy at the Brei- en Haakdagen 2015
Next post
Winter Blues Jar Cozy - Free Crochet Pattern!

No Comment

  1. Christine
    November 7, 2015 at 4:15 pm — Reply

    Wat een leuke col!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

New design coming up!