*My First Giveaway!!*

*My First Giveaway!!*

GiveawayCraftsyLogoLieve lezers! Vorige week kreeg ik mijn 100.000ste bezoeker, hoog tijd dus voor een giveaway! Woohoo! En nou mocht het net zo zijn dat Craftsy mij een online videoles aanbood om weg te geven! Craftsy is een website waar allerlei patronen te vinden zijn, en je kunt er ook materialen kopen zoals prachtige soorten wol.. Maar veruit het leukste wat ze hebben zijn de online workshops. Het is hetzelfde idee als een gewone workshop, namelijk dat iemand je iets leert door het zelf voor te doen. De les die ik voor jullie heb uitgekozen is ‘Mastering Lace Shawls’ van Laura Nelkin. Deze online workshop heb ikzelf ook gevolgd, en toen heb ik een prachtige kanten shawl gebreid!
Dear readers! Last week I reached 100.000 visitors on my blog, yay! About time for a giveaway, don’t you think? I’m a member of the affiliate program with Craftsy, possibly the craftiest website you’ll find, and they offered a free video class to the winner of the giveaway! Isn’t that awesome?! In case you don’t know about Craftsy, I’ll tell you a bit about it. On Craftsy, you can find patterns and materials for all kinds of crafts. But the best part (in my opinion) is that they have online video lessons. They are just like workshops actually, as in that someone shows you how to do something, whether that is knitting, cake decorating, sewing.. you name it! The class that I’ve chosen to give away is ‘Mastering Lace Shawls’ by Laura Nelkin. I followed this online class myself, remember the shawl I made a while ago?IMG_8751 1shawlcollage1

Nu hebben jullie de kans om ook zo’n beauty te maken. Met de workshop ‘Mastering Lace Shawls’ krijg je de patronen voor twee kanten shawls, beide ontworpen door Laura Nelkin. In de video’s neemt Laura je door het hele proces van het breien van een van die twee shawls. Eerst krijg je uitvoerig uitgelegd wat je allemaal zult leren, hoe een sjaal in elkaar steekt en wat je moet doen voordat je begint. Dit allemaal zodat je geen fouten zult maken, zoals het kiezen van de verkeerde wol. Dan legt ze het patroon rij voor rij aan je uit, en breit het zelfs met je mee! Het patroon komt in geschreven vorm en ook in schema’s. Beide manieren worden duidelijk uitgelegd, dus geen paniek! Dat Laura met je mee breit vond ikzelf supermotiverend, ik had nog nooit zo snel vooruitgang gemaakt op een breiwerk!
Now you have the chance to knit up a beauty like this for yourself! Laura’s class comes with two patterns for lace shawls, both designed by Laura herself. She’ll guide you through the entire making process of the first shawl. It begins with explaining knitting terms, showing the importance of gauge and the right choice of yarn. I was dying to start knitting, but it’s actually really important to know about this kind of stuff before you start. After that, she takes you through the rows of the pattern one by one. The patterns come in written form and in charts, and she’ll explain both ways to you. The thing I found most motivating is that Laura knits along with you! I’ve never completed a knitting project so fast.. it was amazing! craftsyshawlsDeze les is geschikt voor beginners en gevorderden. Laura legt alles vanaf het begin uit, en als je bijvoorbeeld al weet hoe je moet minderen kun je dat deel gewoon skippen. Maar zelfs als je de basis al weet heeft Laura nog steeds geweldige tips voor je! Het patroon voor de shawl wordt geleidelijk aan moeilijker, zodat je aan het eind van deze les zelfs lastige patronen kunt volgen! Ook kun je vragen stellen aan haar als je ergens in de problemen komt. Kortom, een geweldige kans om te leren van een topdesigner.
This class is suitable for both beginners and experienced knitters. Laura will explain everything, but if you already know the basics you can just skip to the next part. But even an experienced knitter will learn something from this amazing designer, she gives great advice. Also, if you run into trouble you can ask her a question in the chat section, or look up what others have already asked. The pattern gets more difficult as you make progress, you’ll learn new things constantly. At the end, you’ll be prepared to even take on the hardest lace patterns! 

Jullie zitten vast met spanning te wachten op wat je dan moet doen voor deze prijs! Gelukkig voor jullie is zo simpel als maar kan zijn: om een kans te maken op deze workshop, klik je op deze link. Schrijf je in bij Craftsy als je nog geen lid bent (vooral gemakkelijk als je op Facebook zit!), en voilà, je doet al mee aan de giveaway! Als het goed is krijg je ook op je scherm te zien dat je meedoet aan de giveaway. Laat me even weten dat je meedoet door een reactie achter te laten. Weet je nog iemand die ook wel zo’n les zou willen winnen? Deel dan dit bericht op Facebook, Pinterest of welk medium dan ook. De knoppen daarvoor vind je onderaan deze blogpost. Iedereen mag aan deze giveaway meedoen. Je hebt de tijd tot 18 maart, daarna maak ik de winnaar bekend!!
Sounds great right? So, what do you have to do to enter? Really it’s as easy as it gets: simply click this link which will redirect you to the Craftsy website. If you are already a member of Craftsy, you will be automatically entered in the giveaway. If not, make an account (which happens in two seconds if you’re on Facebook!). Et voilà, you are entered! Let me know you entered by leaving a message below. Do you know anyone who would like to win this class? You can share this giveaway on Facebook, Pinterest or any other medium by using the buttons below. This giveaway is open to everyone around the world. You can enter until March 18th, after that I will announce the winner!

Good luck!! “And may the odds be ever in your favor.” Hahah, couldn’t resist!
Don’t miss any posts, follow my blog on Bloglovin’!
1shawlcollage2

Previous post
W.I.P. Wednesday #28
Next post
Just like a voodoo doll

4 Comments

 1. 何韻柔
  March 8, 2014 at 7:02 am — Reply

  en als je al bent ingeschreven bij craftsy…

  • March 8, 2014 at 10:13 am — Reply

   Hee Jildou! Als je al ingeschreven bent, dan doe je gelijk mee als je op de link klikt 😉 Je krijgt dan als het goed is een berichtje te zien dat je meedoet aan de giveaway. Ik zal het even duidelijker zeggen in de blogpost 🙂 xx

 2. March 10, 2014 at 4:01 pm — Reply

  Super awesome, altijd goed je brei/haak techniek bijspijkeren c:
  Ik heb me ingeschreven ^__^ Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

*My First Giveaway!!*