Nieuwe vlog online!

Nieuwe vlog online!

Vanmorgen heb ik weer een nieuwe Vezelvlog online gezet! Kom je ook even kijken? Ik vertel je alles over mijn verf avonturen (en mislukkingen – oeps!) met het handwasmiddel van Dylon. Ook deel ik de voortgang van mijn twee lopende sokken WIPs, die ik voor verschillende Knit-A-Longs aan het breien ben.

Een Knit-A-Long (KAL) wordt meestal georganiseerd rond een thema, bijvoorbeeld kabels, of bijvoorbeeld rond een bepaald project, zoals de gestreepte sokken KAL waar ik nu voor brei. Soms is het een heel specifiek project en werk je allemaal aan precies hetzelfde patroon, zoals ook met de jaarlijkse Scheepjes CALs het geval is. Superleuk om aan mee te doen en bij de meeste KALs zijn er ook nog prijzen te winnen als je binnen de tijd je project afrondt. Extra leuk dus!

Verder heb ik een update voor je over mijn ‘Bird in a Box’ vogelhaakpakketjes, mijn allereerste pakketten, inclusief patroon en alle benodigdheden (behalve haaknaald en schaar). Bovendien heb ik een leuke kortingscode voor jullie van Tirza van The Purple Lady Designs, daarmee kan je 10% korting krijgen in haar Etsy winkel!

Dus, voor boordevol nieuwtjes rondom haken en breien, bekijk gezellig de vlog!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Wolspektakel: Wie komt er? #2
Next post
Alles over alpaca's!

2 Comments

 1. Meryl
  April 5, 2017 at 7:05 pm — Reply

  Would have loved to read this but no translate button today.

 2. Marjan
  April 15, 2017 at 9:31 am — Reply

  Haihai. Ik ben reuze benieuwd naar je nieuwe vlogs, maar ik moet nog even geduld hebben. Je gestreepte sokken zag ik al even bewegen op Instagram, wat zijn ze leuk geworden! Veel plezier met alles wat je doet en tot later.
  Salutations 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Nieuwe vlog online!