Scheepjes CAL 2016 – week 2!

Scheepjes CAL 2016 – week 2!

Week 2 van de Scheepjes CAL (Crochet-A-Long) is aangebroken! Dubbel feest vandaag: én Koningsdag én weer een nieuw vierkantje om te haken voor deze deken-in-wording.

It’s Week 2 of the Scheepjes CAL (Crochet-A-Long)! For us Dutchies that means double the celebrations today: King’s Day AND another square design to crochet for our blanket-to-be. 

Scheepjes CAL 2016 week 2 kirsten

Het vierkantje van deze week is ontworpen door Kirsten van de blog Haak Maar Raak! Kirsten heeft al heel wat dekens gehaakt, de een nog mooier dan de ander. Persoonlijk vind ik haar gehaakte mug cozies het leukst, ik moet er altijd van glimlachen! Naast haar haakblog heeft ze ook nog een webshop voor Lucky Stars, én werkt ze ook bij Codebridge, waarvan haar verloofde Kevin een mede-oprichter is. Ze werken er aan software, maken prachtige websites, en doen nog heel veel andere dingen die mijn pet allemaal te boven gaan. Multitalent-alarm! 

This week’s square is designed by Kirsten from the blog Haak Maar Raak – which freely translated means something like ‘Go on and crochet!’. Kirsten has designed numerous crochet blankets, each of which are truly stunning! I personally love her crochet mug cozies, they make me smile every time. Aside from her crochet blog she also owns a webshop for Lucky Stars, AND works at Code Bridge, a software developing company which her fiancé Kevin co-founded. Talk about multitalented!

Ik weet toevallig dat Kirsten een grote fan is van de Star Stitch – ook wel madeliefjessteek genoemd, daarom verbaast het me ook niet dat ze deze steek heeft gebruikt voor haar ontwerp in deze CAL. Ik weet ook dat Kirsten de testversie van de deken in de ‘Dance under the Stars’ kleuren heeft gehaakt, zo toepasselijk! Ik vind dit vierkantje echt geweldig, de steek is heel volumineus wat een hele fijne zachte deken oplevert, plus een super textuur! Vind het patroon en meer HIER. Veel haakplezier!

I happen to know Kirsten is a big fan of the Star Stitch, which is why it’s no surprise she has used it for her design in this CAL. I also know Kirsten has test-crocheted the blanket in the ‘Dance under the Stars’ colourway, which is so appropriate! I absolutely love this square, the stitch is really dense which makes for a soft blanket. Plus, the texture is great! Find the pattern, and lots more, HERE. Have fun crocheting!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Kingsday preparations!
Next post
YARN

No Comment

  1. April 30, 2016 at 4:42 pm — Reply

    Wat mooi met die ster- of madeliefjessteek!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Scheepjes CAL 2016 – week 2!