One year ago

One year ago

Mollie-Makes-Handmade-Awards

Kun je het geloven? Eén jaar geleden alweer – 11 juni 2014 – was ik in Londen voor de Mollie Makes Handmade Awards! De tijd is zo snel voorbij gegaan, het lijkt nog maar kort geleden dat ik die dag met 24 andere creatieve geesten een dagje doorbracht in hartje Londen. Die dag won ik in een van de categoriën, de Youth Award! Vanaf dat moment is er zoveel gebeurd. Mijn blog, Facebook- en Instagrampagina kreeg ineens dubbel zoveel bekijks, en een tijdje geleden stond ik zelf in de Mollie Makes! Bovendien werd ik ontzettend geïnspireerd door alle andere deelnemers, juryleden en natuurlijk de meiden van Mollie Makes. Het was zo ontzettend leuk! Meer lezen over deze gezellige dag? Klik dan hier.

IMG_9949

Natuurlijk kon een tripje naar dé wolwinkel van Londen niet ontbreken… Ik kocht als souvenirtje twee alpaca garens, in okergeel en petrolblauw. De shawl die ik ermee maakte heb ik net vorige week afgemaakt. Ik vind het zelf wel symbolisch dat het bijna precies een jaar geleden is dat ik de garens kocht!

lets meet cupcake

Het was sowieso een erg leuke tijd. Een paar dagen voordat ik naar Londen vertrok ontmoette ik ook nog een heel aantal bloggers bij de Bloggers Workshop van Lisanne van Draad en Praat en Hennie van Kreamade. Tot in de puntjes verzorgd bij het Wolcafé in Schoonhoven. Hier wil ik zeker nog eens naar teruggaan!

En om er nóg een schepje bovenop te doen was begin juni vorig jaar ook de tijd wanneer ik het bloggersteam van Breiclub.nl leerde kennen. Breiclub.nl stond toen nog in de startblokken en we ontmoetten elkaar allemaal voor de eerste keer. Wat leuk om te zien wat een gezellige grote groep het nu is geworden! Met de Mystery Blanket Haken die in september van start gaat wordt het al helemaal een feest!

Kijken jullie wel eens terug op vorige jaren? Ben je gegroeid met bijvoorbeeld je blog? Misschien brei of haak je nu wel héél andere dingen dan voorheen? Of ben je juist in het afgelopen jaar gaan leren handwerken? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, deel ze gerust hieronder!

Previous post
Quadrant
Scheepjes Bloggers
Next post
Scheepjes Bloggersweekend

No Comment

 1. June 11, 2015 at 7:08 am — Reply

  Wat een leuk jaar..!! Echt zo cool van Mollie, ik weet nog precies wat ik dacht toen ik het las: YEAH!!!! hihi Liefs Lisanne

 2. June 11, 2015 at 8:34 am — Reply

  Ik weet dat nog. Wat gek dat dat alweer een jaar geleden is!
  Ik ben het afgelopen jaar veel actiever geworden op IG en daaruit is allerlei moois voortgekomen: ik ben gaan bloggen en heb mijn eerste workshops gegeven. Ik ben mooie post gaan maken en uitwisselen met lieve nieuwe mensen. Ik heb het idee dat mijn leven in een positieve flow zit momenteel en dat voelt fijn.
  Hoe bevallen je nieuwe baan en je nieuwe huisje?

 3. June 11, 2015 at 11:44 am — Reply

  Great cup cakes!

 4. June 11, 2015 at 1:18 pm — Reply

  O ja, jouw Mollie Makes meeting en winning. Met het schattige vogeltje waar ze bij Mollie Makes terecht zoveel potentie in zagen. En o, ja, wat was het een toffe meet en greet van Lisanne en Hennie met een toffe XL-beugelportemonnee als blijvend resultaat. En dan ook nog jouw breistappen bij de breiclub.
  Leuk om zo midden in het jaar even terug te blikken.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
EUR Euro
SHARE

One year ago