Pimpelmees patroon in de Mollie Makes!

Pimpelmees patroon in de Mollie Makes!

IMG_8387

Wat was het afgelopen vrijdag en zaterdag leuk op de Brei- en Haakdagen in Zwolle – oftewel Zwollywood! Ik was er samen met andere bloggers van Scheepjes, en Kirsten en ik werden zelfs gefilmd door RTV Oost! Verder was het heel erg gezellig en kwamen er ook veel bekenden langs. Het was vooral leuk om mensen te ontmoeten die ik al een tijdje via mijn blog of andere social media kende.

Aan het bloggersplein van Scheepjes had ik de projecten uitgestald die ik had meegenomen: heel veel amigurumi’s! Vooral mijn mini-vogeltjes waren erg populair. Er werd vaak gevraagd naar het patroon, waarbij ik helaas moest antwoorden dat het nog even op zich laat wachten. Ik ga ze hopelijk binnenkort uitbrengen in een E-book. Ook werk ik aan de patronen voor de vosjes, leeuwtjes, de waaiersteek-colsjaal en het granny square hesje, maar ik kan nog niet beloven wanneer ik ze af heb. Alles op zijn tijd!
Mollie Makes nederlands 18

Maar op de terugweg van de Brei- en Haakdagen stuitte ik op een verrassing! Ik had mijn pimpelmees patroon eerder uitgebracht in de Engelse Mollie Makes, en ik wist dat ze ook in een Nederlandse editie ervan stonden. Maar ik wist niet dat deze nog in de winkel te verkrijgen was! Dus voor iedereen die ernaar vroeg op de beurs: hij is nu nog te koop!! Haal hem snel voor de nieuwe versie in de winkel ligt.

IMG_0342

Kijk eens wat een snoepje! Het patroon van de grote roodborst (hierboven ook een deel gefotografeerd) is verkrijgbaar in mijn webshop op Dawanda.

Was jij ook op de Brei- en Haakdagen? Wat vond je ervan?

Previous post
My DIY Apartment- Part IV
Next post
Yarncandy at the Brei- en Haakdagen 2015

2 Comments

  1. October 27, 2015 at 7:54 pm — Reply

    Het was leuk om je even gesproken te hebben op de beurs!
    En wat tof dat je met een e-book bezig bent! Ben erg benieuwd.
    Ik vond de beurs verder erg leuk. M’n moeder en ik hebben allebei nog wat leuks gescoord, dus het was een geslaagde dag.

  2. October 27, 2015 at 9:12 pm — Reply

    Je hebt het gezellig gehad! Leuk!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Pimpelmees patroon in de Mollie Makes!