Quadrant

Quadrant

1quadrant

Quadrant, zo heet de top die ik op het moment aan het breien ben. En wat vind ik hem al mooi!! Deze top heeft een hele interessante opbouw. Je hebt nog steeds een los voorpand en achterpand, maar beide delen begin je vanuit het midden.

De ‘hap’ uit het breiwerk, zoals boven op de foto, wordt de halslijn. Zie ook mijn vorige blogpost voor hoe het eindresultaat eruit hoort te zien. Door deze ongewone constructie is het echt een heel leerzaam project! Het garen breit heerlijk en het patroon is niet zo lastig te volgen, lekker bank-breiwerkje dus! Alhoewel… met de meerderingen overal moet ik wel een beetje oppassen 😉

Wat staat er op jullie naalden deze week?

Previous post
Love my jeans
Next post
One year ago

3 Comments

 1. June 10, 2015 at 8:33 am

  Wat een leuke top ben je aan het breien. Ik had je vorige bericht gemist en het voorbeeld alsnog even bekeken. Echt een super koop van dit prachtige garen. Ga je het afstekende kleurtje ook in de top gebruiken?

  Veel breiplezier, Margaret

 2. June 10, 2015 at 10:03 am

  Lovely!

 3. June 11, 2015 at 4:21 pm

  Ik ben benieuwd. Ziet er nu al leuk uit!

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Quadrant