Happy Easter!

Happy Easter!

MMS52.cov

Een vrolijk Pasen iedereen!! Dit jaar heb ik iets leuks te vieren, ik sta namelijk voor de eerste keer met een patroontje in de Mollie Makes! Woohoo! Dit keer kun je leren hoe je mijn gehaakte pimpelmeesjes maakt ๐Ÿ™‚ Vanaf 2 april is hij in Engeland verkrijgbaar, hopelijk ook snel in Nederland.ย MMS.52.bluebirds

Daar zijn ze dan, zรณ leuk! Het was heel wat werk om het patroon goed uit te schrijven en van elke stap een mooie foto te maken, maar het is gelukt! Ik ben er zelf heel erg blij mee, en hoop dat jullie hem ook gaan uitproberen!

Hoe vieren jullie Pasen? Ik vier het helaas dit jaar met een verfkwast in mijn hand, ik ben namelijk het hele weekend aan het klussen! Ik heb mijn eerste appartementje gevonden en er moest nog het een en ander aan gebeuren. Gelukkig krijg ik veel hulp van vrienden en familie. Vandaag nog een extra likje verf over een van de muren, wat stoeltjes opschuren en het gordijn ophangen. Binnenkort klusfoto’s! Fijn Pasen ๐Ÿ™‚

Support me by sharing with friends!
Previous post
H+H Cologne: a first impression
Next post
Swan Market Utrecht

No Comment

 1. April 5, 2015 at 11:59 am — Reply

  Leuk! Ik heb een abonnement op de Engelstalige Mollie Makes dus waarschijnlijk landt het magazine half april in mijn brievenbus. Ik kijk er alvast naar uit om jouw pimpelmeesjes te haken. ๐Ÿ˜‰

  • April 10, 2015 at 11:59 pm — Reply

   Leuk!! ๐Ÿ˜€ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 2. April 6, 2015 at 12:34 pm — Reply

  Gefeliciteerd, wat ontzettend leuk voor je! Ik kijk er naar uit, zal het magazine dan zeker in huis halen! Klusse,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • April 11, 2015 at 12:00 am — Reply

   Wat leuk om te horen! ๐Ÿ˜€ Ik ontvang het magazine ook binnenkort, spannend!!

 3. rockandwool
  April 6, 2015 at 4:23 pm — Reply

  You are so darling!!
  Loved the photos–thanks for taking us along with you ๐Ÿ™‚
  And Stephen West???? Woo Hoo x-x-xo Lucky lady!!!

  I follow you on Instagram (aka fuzzy slipper), so I’ll be sure to follow you here, too.
  Happy days are here *
  Teri
  Oregon

  • April 10, 2015 at 11:56 pm — Reply

   Hi Teri! So nice to see you here ๐Ÿ™‚ Thank you so much for your lovely comment ^^ Have a nice day!! x Carmen

 4. April 6, 2015 at 5:16 pm — Reply

  Echt gaaf! Iets om trots op te zijn ๐Ÿ™‚

 5. April 6, 2015 at 8:20 pm — Reply

  Wat ontzettend leuk zeg! Gefeliciteerd! En ook gefeliciteerd met je baan en je appartement natuurlijk! Wat een ander leven heb je dan opeens hรจ? ๐Ÿ˜‰

 6. April 7, 2015 at 10:18 pm — Reply

  Gefeliciteerd met je featuring en met je nieuwe appartement!!
  See you soon ๐Ÿ™‚
  Xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Happy Easter!