From Peru with love

From Peru with love

IMG_5541Jiehoe, ik heb weer wat kunnen haken! Het weekend heb ik heerlijk relaxend doorgebracht, natuurlijk met mijn favoriete werkje van het moment 😉 Mijn werkje met Peru garen! Ik haak met naald 10, het wordt dus echt lekker chunky.

Yay, I’ve crocheted again! I spent the weekend relaxing with my favourite project of the moment: my project with Scheepjes Peru! I’m crocheting it with hooksize 10mm, so it’s really chunky! 

IMG_5536

Hier een close-up…. Kunnen jullie al raden wat het wordt?
I’ve got a close-up for you.. Can you guess what it is?

IMG_5540

En zo haak ik de dag lekker weg.. Het is ook een perfect werkje voor in de auto! Doordat de steken erg groot zijn en ik alleen maar vasten gebruik, hoef ik niet zo op te letten. Heel fijn dus als je een beetje mee moet letten op de weg, of als je in gesprek bent. Ik ben alweer bijna klaar met dit werkje.. binnenkort laat ik jullie zien wat het geworden is!

Crocheting the day away.. It’s a perfect project for on the go too! Because the stitches are very big, and I only use single crochets in this project, I don’t have to pay much attention to it. That makes it a nice project to work on while chatting with friends or travelling. Stay tuned, cause I have more to show you soon! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
New yarn discovery!!
Next post
Bloomin' marvelous

No Comment

 1. February 17, 2015 at 12:22 pm — Reply

  Heerlijk en snel meters maken met het dikke garen en die dikke haaknaald. Ik ben benieuwd naar het resultaat als het klaar is.

  Groetjes, Margaret

  • February 17, 2015 at 10:58 pm — Reply

   Hoi Margaret, dankjewel voor je berichtje! Inderdaad héérlijk om zo snel vooruitgang te boeken met een project! In het weekend heb ik het hopelijk af.

   Groetjes! Carmen

 2. February 18, 2015 at 4:20 pm — Reply

  It’s looking good! I also come from Peru.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

From Peru with love