Can I get a drumroll please..

Can I get a drumroll please..

Bettaknit winnerDe BettaKnit giveaway is tot een einde gekomen dit weekend, en dat betekent dat ik vandaag de winnaar bekend zal maken! De winnaar krijgt het complete breipakket voor de Pansy Tee, het topje hierboven op de foto, en mag bovendien een eigen kleurencombinatie uitkiezen. Nu zonder verder onthaal, de winnaar van de Pansy Tee kit is….
The BettaKnit giveaway has ended! Which means… I get to announce the winner today! The winner will receive the complete knitting kit for the Pansy Tee (pictured above). Now, without further ado, the winner of the Pansy Tee kit is…

Carmen Loh! 

Gefeliciteerd! Wil je me een berichtje sturen met je adres en je gewenste kleurencombinatie van het pakket? Die kun je trouwens hier bekijken. Het is wel heel toevallig dat de winnares ook Carmen heet (net als ik dus), maar ik beloof je dat ik het zelf niet ben, haha. De Rafflecopter widget die ik gebruikte heeft de winnaar willekeurig gekozen. Voor degenen die niet hebben gewonnen, niet getreurd! BettaKnit heeft in haar webshop ook nog een korting van 15% op alle nieuwe producten, ook op het Prato Cotton wat gebruikt is voor het Pansy topje, en op verschillende breipakketten. Ga snel even kijken of er wat leuks voor jou bij zit, de kortingsactie loopt nog tot en met morgen. Ik wil BettaKnit nogmaals bedanken voor de geweldige prijs die ze op mijn blog wilden weggeven!
Congratulations! Please send me a message with your address and the colour combination of your choice. You can view them here. It’s such a coincidence that the winner’s name is Carmen as well (just like me), but I promise you it’s not my alter ego, haha. I chose the winner randomly through Rafflecopter. For those of you who didn’t win, here’s a small consolation: BettaKnit still offers a 15% discount on new items in their webshop until tomorrow! This includes the Prato cotton used for the Pansy Tee, as well as some knitting kits. I want to thank BettaKnit once more for giving away such a wonderful prize!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Happy Mother's Day!
Next post
Casting off: the easy way

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back
SHARE

Can I get a drumroll please..