Klømpelømpe

Klømpelømpe

This post is in Dutch only

Klømpelømpe, wat is dat? Nou, het is een fantastisch nieuw breiboek met mooie kleren voor jong en oud! Een aantal weken geleden benaderde Xander Uitgevers mij of ik dit boek wilde reviewen, en toen ik het boek zag was ik al helemaal verkocht! Het is geschreven door de Noorse breiontwerpsters Hanne Andreassen Hjelmås en Torunn Steinsland, en is het tweede Klømpelømpe-boek dat ook in het Nederlands verschijnt.

In het kort is Klømpelømpe, de vier seizoenen” een breiboek met patronen voor kleding en accessoires voor zowel kinderen als volwassenen, voor zowel mannen als vrouwen, en voor zowel in de zomer als in de winter! Wil jij een kans maken om dit boek te winnen? Lees dan snel verder!

In Klømpelømpe vind je breipatronen in de prachtige Noorse stijl, met veel kleurwerkbreien en mooie motieven.

Het leukste aan Klømpelømpe vind ik dat de meeste patronen voor ontzettend veel maten verkrijgbaar zijn. Niet alleen voor veel kindermaten, maar vaak heb je ook een volwassen versie van hetzelfde patroon, en dat is wel heel leuk natuurlijk! Het hele gezin in dezelfde trui of muts, hoe leuk is dat?

Het hele boek is mooi vormgegeven met een kenmerkende Scandinavische stijl, die veel mensen zal aanspreken! Zachte kleuren, sfeerfoto’s, daar wordt je toch helemaal ‘hygge‘ van? 😉

Er staan ontzettend veel breipatronen in dit boek, maar vooral veel voor baby’s en kinderen. Dus ben je op zoek naar wat nieuwe breipatroontjes om als kraamcadeautjes te breien, dan is dit boek een goed idee!

Verkooppunten

“Klømpelømpe, de vier seizoenen” is onder andere verkrijgbaar bij:

AKO

Bol.com

Libris 

Bookspot

 

Winactie

Wil jij dit boek graag winnen? Plaats dan een reactie hieronder en vertel mij uit welk Scandinavisch land de schrijfsters komen. Een exemplaar van “Klømpelømpe, de vier seizoenen” wordt verloot onder de reacties met het juiste antwoord! Je kunt meedoen tot en met 14 December, dan kan ik het boek hopelijk nog op de post doen voor Kerst. Heel veel succes en bedankt alvast voor het meedoen!

Support me by sharing with friends!
Previous post
YARN Folk Bloghop!
Next post
Klømpelømpe: WINNAAR!

33 Comments

 1. Joke Kiewiet-Pasjes
  December 8, 2018 at 10:36 am — Reply

  Volgens mij komen ze uit Noorwegen, echt leuke boeken idd, deze zet ik graag naast het boek dat ik al van ze heb

 2. Bianca
  December 8, 2018 at 10:41 am — Reply

  Noorwegen. Lijkt mij een prachtig boek.

 3. Gabriella Hoek
  December 8, 2018 at 10:45 am — Reply

  Wauw wat een schitterend boek Carmen! Hier wil ik graag een kansje op wagen. De schrijfsters komen uit Noorwegen. En ik vind de Scandinavische patronen zo mooi en goed beschreven dat ik nieuwsgierig ben naar dit boek! Hij komt sowieso op mijn wishlist!

 4. Ria Craaijo
  December 8, 2018 at 1:17 pm — Reply

  Uit Noorwegen. Als kersverse breiende oma kan ik mijn kleindochter heerlijk verwennen met mooie creaties uit dit boek

 5. Carna Uijl
  December 8, 2018 at 1:22 pm — Reply

  Geweldig mooi boek! De schrijfsters zijn twee vriendinnen uit Noorwegen ! Mijn favoriete vakantie bestemming is Scandinavië en heb daar zoveel mooie en goede patronen gezien . En prachtig materiaal om mee te werken ! Ik doe graag mee aan deze giveaway 🤗

 6. Alita
  December 8, 2018 at 1:56 pm — Reply

  Hoi Carmen,
  Wat een prachtig boek, dat zou ik graag willen winnen. De ontwerpsters komen uit Noorwegen. Groetjes Alita

 7. Esther
  December 8, 2018 at 7:54 pm — Reply

  Scandinavische patronen zijn erg mooi en een leuke uitdaging om te maken.
  Dit boek van ontwerpsters uit Noorwegen zou ik graag winnen. 🙂

 8. Ria Craaijo
  December 8, 2018 at 8:27 pm — Reply

  De schrijfster komt uit Noorwegen.
  Wat een mooi boek en wat een leuke patronen. Wat zou ik dit graag hebben, als oma van een pasgeboren kleindochter, kan ik dan de mooiste dingen maken voor haar. Het liefste meisje in de mooiste kleren….

 9. Thyra Froberg
  December 8, 2018 at 9:58 pm — Reply

  Ik had hem laatst nog in mijn handen, zo’n mooi boek! De schrijfster komt uit Noorwegen 🙂

 10. Linda Kuppers
  December 8, 2018 at 10:21 pm — Reply

  Ik waag een kansje, misschien raak ik dan ook besmet met het breivirus 😉
  Volgens mij komen de schrijfsters/ontwerpsters uit Noorwegen.

 11. December 9, 2018 at 10:11 am — Reply

  Wat een mooi boek. Heel Scandinavië brengt van die mooie handwerkboeken uit. Deze schrijfsters komen uit Noorwegen. Dit boek mag best onder onze kerstboom liggen!

 12. Anna
  December 9, 2018 at 3:04 pm — Reply

  Noorwegen
  Wat een mooi boek,erg benieuwd naar alle patronen

 13. December 9, 2018 at 8:32 pm — Reply

  Wat een prachtig boek, ik loot heel graag mee!
  De schrijfsters komen uit Noorwegen.
  Groetjes Monique

 14. Juffrouw Truus
  December 10, 2018 at 7:37 am — Reply

  Uit het eerste boek van deze Noorse schrijfsters/breisterren heb ik al diverse items gemaakt. In de boekhandel heb ik even door dit boek gebladerd. Het is weer een prachtig boek. Daarom doe ik graag mee aan jouw give-away. Als het tenminste lukt om deze reactie te plaatsen! Het ging al twee keer mis…

 15. marleen
  December 11, 2018 at 9:16 pm — Reply

  Nooooorwegen! Ben net begonnen met mijn eerste probeersels in twee kleuren en het ziet ernaar uit dat er heel veel gave patronen voor kleurwerk in dit boek staan!

 16. Evelien
  December 14, 2018 at 7:30 am — Reply

  Oh wat een geweldig boek! Mijn schoonzusje is zwanger en er staat al een truitje op de breinaalden, maar ik zie in deze blogpost al zoveel moois voorbij komen dat ik graag een gokje waag. Die mutsjes <3
  De schrijfsters komen overigens uit Noorwegen.

 17. Gerlinde
  December 14, 2018 at 8:08 am — Reply

  Noorwegen 😉
  Lijkt me weer een heerlijk boek!

 18. Gwen Kok
  December 14, 2018 at 8:11 am — Reply

  Noorwegen! Hij staat al een poosje op Mn verlanglijstje!

 19. Rina Smits
  December 14, 2018 at 8:19 am — Reply

  De schrijfsters komen uit Noorwegen, zo mooi dit boek lijkt mij, met die mooie bleke tinten. Graag wil ik meedoen om dit boek te winnen. Ik zie het bericht op Facebook gelukkig noch net op tijd.
  Alvast fijne kerstdagen! Groetjes Rina

 20. Laura
  December 14, 2018 at 8:30 am — Reply

  Wat een prachtig boek! De ontwerpers komen uit Noorwegen.

 21. December 14, 2018 at 8:40 am — Reply

  Noorwegen

 22. Christa
  December 14, 2018 at 8:53 am — Reply

  De schrijfsters komen uit Noorwegen. Wat een prachtig boek hebben ze gemaakt! Die wil ik wel winnen 🙂 Voorsl de patronen voor kinderen lijken mij erg leuk om te maken! Noorse patronen zijn zo gaaf!! Een mooie breiuitdaging

 23. Adriana
  December 14, 2018 at 8:53 am — Reply

  De heren komen uit Noorwegen! Lijkt me een mooi boekje waaruit ik kleding kan breien voor mijn nieuwe nichtje/neefje! 😍

 24. Annemiek
  December 14, 2018 at 8:58 am — Reply

  Noorwegen! Wat een mooi boek, ik doe graag mee aan de winactie!

 25. Marjolein
  December 14, 2018 at 9:30 am — Reply

  deze dames komen uit Noorwegen , ze maken echt heel mooie patronen , wat fijn dat het boek nu ook in het Nederlands is, ik zou er graag wat uit willen breien. Ik waag graag een kansje ;o)

 26. Joop
  December 14, 2018 at 9:30 am — Reply

  Noorwegen! De patronen passen ook goed bij de sfeer en natuur van dat land. Het lijkt me super om kleding hieruit voor mijn jongens te breien!

 27. Els Goossen
  December 14, 2018 at 9:50 am — Reply

  Uit Noorwegen!

 28. Evelien
  December 14, 2018 at 9:53 am — Reply

  Wat een mooi boek! Mijn schoonzusje is zwanger en er staat al een truitje op de breinaalden, maar ik zie al zo een paar patronen in het boekje die ik graag voor haar zou willen maken. Die mutsjes <3
  De schrijfsters komen overigens uit Noorwegen 🙂

 29. Jolijn
  December 14, 2018 at 10:15 am — Reply

  Noorwegen (welk land zeker nog op mijn bucketlist staat om te bezoeken)!

 30. Margreet
  December 14, 2018 at 10:58 am — Reply

  De schrijfsters komen uit Noorwegen. Wat is dit een mooie actie! Hier doe ook ik graag aan mee! Ik ben op dit moment mooie truien aan het breien met een scandinavische tintje. Nu wil ik ook nog mooie truien breien voor de kinderen. Zo te zien komt het helemaal goed als ik dit boek aan mij boekenkast toe mag voegen.

 31. Annelies van Deth
  December 14, 2018 at 11:26 am — Reply

  Ze komen uit Noorwegen. Ik kan deze patronen gebruiken voor onze kleindochter maar ook voor mezelf.

 32. Margreet Beumer
  December 14, 2018 at 12:16 pm — Reply

  De twee vriendinnen komen uit Noorwegen!
  Wat een toffe give away, ik doe heel graag mee!

 33. Martje Werkman
  December 14, 2018 at 1:51 pm — Reply

  Noorwegen! Net vorige week een workshop Fair Isle breien gevolgd en helemaal de smaak te pakken 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Klømpelømpe