Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks

Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks

goedgemutst

De ‘goedgemutste’ breicampagne van Innocent Drinks is weer begonnen! Brei of haak een schattig klein mutsje (of natuurlijk meerdere) en stuur dat voor 1 december op naar Innocent Drinks. De mutsjes worden op de smoothies gezet die in januari worden verkocht. Per verkocht gemutst flesje gaat er 20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. Van de opbrengst organiseren zij leuke activiteiten voor eenzame ouderen. Help dus ook een handje, want in deze wereld mag niemand zich meer eenzaam voelen! Op de website van Innocent Drinks vind je een aantal leuke breipatronen, maar laat je fantasie vooral in de vrije loop! Weet je even niet meer hoe je zo’n leuke pompom maakt? Dan fris ik je geheugen even op met mijn makkelijke tutorial.
Ik vind dit altijd zo’n leuke actie, ik denk dat ik deze keer zelf ook meedoe! Wat voor mutsje gaan jullie maken?
goedgemutst2

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #9
Next post
Monday morning

3 Comments

 1. October 4, 2013 at 11:59 am — Reply

  Dus daar komen ze vandaan, zo verkocht school
  deze yogurtdrinks vorig jaar met mutjes erop c:
  Ik ga meedoen c: Xx

  • October 6, 2013 at 12:25 pm — Reply

   Haha, misschien zie je dit keer wel je eigen mutsje terug in de winkels ^^ xx

 2. Pauline
  October 5, 2013 at 7:37 am — Reply

  Hoi Carmen, Ik ben al een hele week bezig met activiteiten te organiseren in de week tegen eenzaamheid, zoals workshops geven, eettafels organiseren en een beweegactiviteit voor jong en oud, waar de burgemeester en Laura de Vaan, olympisch kampioen paralympics ook bij was . Dan vind ik het leuk om te lezen dat jij ook je steentje bij wilt dragen aan de eenzaamheid. Want niemand, zowel jong als oud, mag zich eenzaam voelen. Dit project neem ik mee in mijn activiteitenprogramma.
  Pauline xxx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks