Colour combo’s

Colour combo’s

IMG_7938Gisteren was ik mijn mand met katoen wat aan het reorganiseren, en soms als je opeens een paar kleuren samen ziet, besef je dat ze eigenlijk heel goed passen bij elkaar! Dat had ik dus ook, met bovenstaande kleurcombinaties. Ik zou uit mezelf nooit roze bij rood hebben gezet in een kleurcombinatie, maar ik vind dat het met mintgroen en lichtroze heel mooi is. En dan rechts nog een combinatie van mintgroen, twee tinten oranje en geel. Ik werd er meteen zo vrolijk van!
IMG_7941 IMG_7944Maar dan nu het probleem.. wat ga ik er mee maken? Het lijken mij perfecte kleuren voor granny’s, maar die wil je niet met stug katoen maken. Misschien wel voor een klein etuitje?
IMG_7948Ik ben bijna klaar met mijn sjaal! Nu ‘alleen nog’ de rand. Wel even een tegenslag dat dat maar liefst 600 rijen zijn. Je breit de rand namelijk van rechts naar links, een techniek die ik hiervoor nog niet kende! Je kant eigenlijk de rest van de steken af terwijl je de rand breit. En dan moet ik hem natuurlijk nog wassen en vastpinnen, maar daar heb ik nu best zin in! Dan breekt eindelijk het moment aan waarop de kantpatronen goed te zien zijn.
IMG_7951Ik heb deze week ook een klok opgehangen in mijn kamer. Ik kocht hem een tijd geleden, maar heb hem nu eindelijk naar mijn studentenkamer gesleept en opgehangen. Mooie pastelkleurtjes 🙂 Hij hield me de eerste avonden wel wakker (tik tik tik tik tik tik tik) maar ik vind hem zo mooi dat hij dat wel waard is.
IMG_7953Mijn grannies liggen verwaarloosd in een mand, ik heb het zo druk gehad! En nu heb ik weer allemaal andere dingen die ik eerst af moet maken, omdat het opdrachten zijn of cadeautjes voor anderen. Dan zet ik mijn eigen werkjes maar even op ‘winterslaap-modus’. (Behalve de sjaal want die MOET vandaag af!!! :D) Gelukkig heb ik deze week i.v.m. Leids Ontzet veel vrij van school, perfect om alle werkjes af te maken.IMG_7937Het is weer een prachtige dag, geniet nog van het weekend!

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
Custom order kitty finished!
Next post
Not your granny's clothes

2 Comments

  1. September 29, 2013 at 7:08 pm — Reply

    Ik kan niet wachten tot je rode sjaal af is joh c:
    En nice new clock! 😛 Xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Colour combo’s