W.I.P. Wednesday #8

W.I.P. Wednesday #8

IMG_7912Deze week heb ik drie nieuwe opdrachten binnengekregen!! Dat is veel voor mij, dus ik ben er heel erg enthousiast over. Mijn eerste opdracht is om een knuffel te haken in de vorm van een border collie. Ik ben nog niet zo heel erg ver, alleen nog maar het hoofdje, maar ik vind het wel al een goed begin! Ik wist zelf niet hoe een border collie eruit ziet, dus ik moet de kleuren en vormen afkijken van foto’s, dat is nog best lastig. Nu nog even bedenken hoe ik goed de kromming maak van de nek. Of ik kan het lijfje apart maken natuurlijk. Allemaal dingen die ik moet overwegen. Ik heb hier ook nog superfluffy wit garen voor een extra zacht buikje en langere haren.
IMG_7910Dit is een probeersel van mijn tweede project, namelijk een katje. In mijn Dawanda webshop kun je een custom katje aanvragen (maar eigenlijk kun je alles custom aanvragen wat je hier op mijn blog ziet 😉 , en een paar dagen geleden kreeg ik een foto toegestuurd van een katje met de vraag of ik die na kan maken. Natuurlijk! Het is een rood katje met een soort panterprint, en een wit befje. De print heb ik hierboven even geoefend, en ik vind het er nog niet zo slecht uitzien, als je erbij nadenkt dat ik natuurlijk niet zoveel details kan laten zien bij een katje van 5 centimeter hoog. Deze heb ik hopelijk vandaag af!
IMG_7914Mijn derde project, waarvan ik de opdracht gisteren binnen kreeg, ben ik nog niet aan begonnen. Maar ik heb de afgelopen dagen wel nog aan mijn sjaal gewerkt! De foto is niet heel erg goed gelukt, volgens mij is de kleur van de wol te fel rood om het goed op de foto te krijgen. Dat vogel ik nog wel uit als hij helemaal af is. Nu ben ik even gestopt met de sjaal, omdat mijn stekenaantal opeens niet meer klopt.. En ook niet zo’n klein beetje! Toen ik het telde had ik opeens 15 steken te weinig!! Ik twijfel nu of ik wel goed heb geteld, want ik ben namelijk net klaar met een patroon waarbij het stekenaantal heel belangrijk is. Weinig kans dus dat ik een wisselend aantal steken niet heb opgemerkt… Ik kan me er nu even niet tot brengen om het eens goed te tellen, want dan moet ik ook weer meteen nadenken over hoe ik het ga fixen.. Nog even fijn in ontkennings-modus dus, wat ook beter is nu dat er een stapel leeswerk op mij wacht van de universiteit.. Oh wat haat ik het toch om van die academische teksten te lezen, steeds maar woorden opzoeken en voordat ik het weet dansen ze van mijn computerscherm af, dan kan ik niet meer focussen op de tekst, maar zie ik alleen nog maar het wit ertussen. Nu even een fijne pauze waarin ik het katje ga haken, en dan kan ik me vast weer goed concentreren. Waar haken toch allemaal goed voor is! Waar werken jullie deze week aan? Hebben jullie nu ook minder tijd om te haken omdat het drukke leven weer is begonnen?

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #7
Next post
Colour combo's

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

W.I.P. Wednesday #8