My desk

My desk

IMG_0524bToen ik nog in Voorschoten op mijn studentenkamertje woonde, had ik één bureau voor ontbijten, studeren, lezen, handwerken, theedrinken, werken op de laptop en avondeten. Nu ik weer terug bij mijn ouders ben heb ik een heel bureautje voor mijn handwerk! Dit is natuurlijk ook maar tijdelijk, aangezien ik straks weer ergens anders ga wonen, maar ik wilde dit tijdelijke plekje toch even met jullie delen!IMG_0525Ik hou ervan om al mijn amigurumi’s om me heen te hebben, dus heb ik er veel op mijn bureau uitgestald. Ik vind het heel inspirerend om naar mijn vorige werkjes te kijken, en dan te bedenken wat ik de volgende keer anders zou doen. IMG_0527Dit vind ik toch wel de liefste amigurumis op mijn werkplekje..
En, hoe ziet jullie handwerkplekje eruit? Is het een luie stoel met een mand garen ernaast, of ook een bureautje? Laat het me weten!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Ja, ich will Wolle!
Next post
Ni hao from Hainan!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

My desk