Pretty yarn = happy girl

Pretty yarn = happy girl

IMG_0495Dit mooie garen van Art Equals Happy kocht ik al een paar maanden geleden, maar aangezien ik het niet heb meegenomen naar China heb ik er nog niet mee kunnen werken! Voor 5 pond per 5 bolletjes van 50 gram vond ik het echt een koopje! Ze waren binnen no-time uitverkocht, maar misschien dat er onderhand al nieuwe zijn geplaatst in de shop!

De bolletjes zijn gesponnen van gerecycled garen, dus je weet eigenlijk niet welke samenstelling je krijgt. Het is wel allemaal hetzelfde gewicht, namelijk kant. Ik vond het zelf heel erg lijken op het Limited by Wolcafé garen, al is dat garen wel veel zachter. Wat zal ik er toch eens van maken? Ik zit te denken aan kleine gehaakte motiefjes.. wat zouden jullie ermee maken?

Previous post
My desk
Next post
Home Sweet Home!

No Comment

  1. October 15, 2014 at 7:46 pm — Reply

    Oehh wat een koopje! Mooie kleuren
    heb je gekozen, perfect for fall 😉
    Xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Pretty yarn = happy girl