Knock knock

Knock knock

IMG_9349Meer huisjes op mijn kamer! Ik vind ze zo leuk om naar te kijken, ze vrolijken me helemaal op! De meesten zijn nu helemaal klaar, opgevuld en een lintje eraan. Maar toen was opeens mijn vulling op! Dit weekend maar weer eens de voorraad aanvullen.. Ik had gisteren helemaal geen tijd voor een W.I.P. Wednesday, maar ik had toch zin om jullie te laten zien waar ik mee bezig ben!
IMG_9202 IMG_9212 IMG_9207Long time no see voor mijn granny square deken! Hij is bijnaaa af, ik ben nu alleen nog met de rand bezig. De reden dat ik nu niet verder kan is omdat ik dezelfde wol niet meer kan vinden.. Ik kocht vooral Soft wol van de Zeeman hiervoor, maar nu hebben ze die alleen maar in felle kleuren. Ik heb nog genoeg mintgroen gelukkig, maar ik wilde graag eerst nog een toer blauw, paars of wit haken. Tja, liever nog even wachten dan dat ik straks met een deken zit waar ik de rand niet mooi van vind. Gelukkig heb ik nog genoeg andere dingen te doen in de tussentijd.
IMG_9352 IMG_9353En wat zal dit worden? Ik weet het nog niet helemaal.. Laatst verfde ik een streng witte wol geel, en hier zie je het resultaat! Ik denk dat de verf niet zo goed pakt op wol, misschien dat hij daarom zo licht is. Maar dat geeft niet, want pastel vind ik ook heel mooi! Ik zat te denken aan een gebreid tshirtje voor de zomer, dat ik over iets aan kan doen. Hierboven zie je hoe ik de gebroken rib-steek (klinkt eigenlijk heel akelig, hihi) en de gerstekorrelsteek probeerde. In de tussentijd heb ik ook nog een kantpatroon en een gewone ‘garter’ stitch (alles rechts) geprobeerd, en ik ben er nog steeds niet uit! Het kant is heel mooi, maar aan de andere kant zijn hele simpele breisels laatst heel populair. En om eerlijk te zijn heb ik ook geen zin in een moeilijk werkje deze keer. Momenteel denk ik na over deze, wat vinden jullie? Ik ben zelf helemaal weg van de patronen van de Japanse Gosyo, al heb ik nog nooit een patroon van hun gebruikt! Hebben jullie een favoriete designer?

Support me by sharing with friends!
Previous post
And the winner is...
Next post
W.I.P. Wednesday #31

1 Comment

  1. April 7, 2014 at 5:48 pm — Reply

    Je linten mandje is super gaaf c: en wat er allemaal in
    zit ook 😛 Looking good je granny square deken ^__^
    Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Knock knock