Foxy Inspiration

Foxy Inspiration

Vandaag heb ik eindelijk een sjaal afgebreid voor een bestelling. Foto’s daarvan komen binnenkort! Ik heb hem gebreid met 5 bollen van dit garen:

 

IMG_4978Prachtige wol met een mooi kleurverloop. Nu de sjaal af is heb ik nog een klein bolletje over. Omdat ik het een perfecte vossen-kleur vind, ga ik er denk ik een vossenknuffeltje van maken. Op Ravelry waren wat vossenpatronen te vinden, maar niet echt wat ik zoek. Zelf improviseren dus! Ik heb wel wat Google-inspiratie opgedaan, die ik graag met jullie deel. Als je op het plaatje klikt kom je bij de website waar ik het vosje heb gevonden.

Plush fox 2

Deze zijn echt superschattig! Op de website, A Beautiful Mess, kun je de complete tutorial zien. Hier heb ik denk ik te weinig wol voor, maar als ik oranje stof vind ga ik deze zeker eens maken!

fox amigurumi plush woodland stuffed animal red white crochet art doll mini baby fox ready to ship

Fox plush buddy- Customizable upcycled knit

Dit vosje is echt te schattig! Er zijn ook wat leuke pokemon-critters te vinden in dezelfde webshop.

Het idee van alle vier de poten naast elkaar vind ik zo leuk!

handmade plush red fox, Liam

En nog zo’n leuke stilistische vos. Love it!

Matilda the Fox // Stuffed Animal Plush Doll  // Corduroy Body with Salmon Chevron Knit Sweater and Cotton Dress

Aww en deze! ‘Mathilda the Fox’ heet ze, te cute voor woorden.

Welke zou jij het liefste hebben? Ik vind de allereerste vosjes toch wel erg leuk. Zelf ga ik wel voor pootjes en een staart eraan, maar op het moment heb ik pas 3 toeren gebreid, dus dat zal nog even duren. Ik hou jullie op de hoogte!

 

 

Previous post
Magic Knot Technique
Next post
Filippa Fox

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Foxy Inspiration