Sinterklaas Surprises #2!

Sinterklaas Surprises #2!

Dit weekend hebben wij de surprises gegeven, en het was zo leuk! Misschien kunnen jullie nog wat ideetjes pikken van ons, er waren echt leuke surprises bij! Mijn vader en broertje zijn helemaal niet van het knutselen, maar toch hadden ze hele leuke dingen gemaakt. Hier een foto:

IMG_4740

Al onze surprises hebben iets met de hobby van de ander te maken. Papa kreeg een auto, ik kreeg een Rilakkuma beer (een Japanse cartoon waar ik hélemaal gek van ben), mama kreeg een uiltje met een mijter op, omdat ze laatst zoveel uiltjes knutselde, en Casper kreeg een surprise in Angry Birds-stijl. Het waren allemaal dozen ingepakt in Angry Birds-papier (uitgeprinte plaatjes van google), en die moest hij omver schieten met een katapult. In ongeveer de helft van de doosjes zat dan een cadeautje. Een erg leuk idee!

IMG_4743

 

Hierboven de Angry Birds (of Bad Piggies) surprise, met katapult en projectielen!

IMG_4748

 

Ik was heel erg blij met mijn Rilakkuma surprise! Helemaal gevuld met bolletjes wol en een boekje ‘Dierencupcakes Haken’, superleuk! Mijn broertje, die hem gemaakt had, had ook met het gedichtje iets slims gedaan! Hij doet veel met computers, en in de surprise vond ik dan ook eerst een usb-stick! Op de usb-stick stond mijn gedichtje, maar hij was in twee helften gescheurd! Echt heel leuk, hij had een soort digitaal perkament getekend met een programma, waarop mijn gedicht stond. Het perkament was verticaal doormidden gescheurd, en de twee helften stonden in aparte bestanden op de usb-stick. Moeilijk leesbaar dus! Maar daar had hij ook wat op gevonden. Er was namelijk nog een bestand waar het complete gedicht in zat. Fijn! Maar daar moest ik wel een wachtwoord voor intikken. Er stond bij: “denk aan je surprise!” Toen ik daarna ‘Rilakkuma’ intikte, ging het bestandje open en kon ik mijn gedichtje lezen! Heel erg leuk 🙂

Als je dit nou te lastig vindt (vind ik ook hoor), maar je hebt geen zin in een lamme arm van het schrijven, doe dat wat mijn vader deed: stop een briefje in de surprise waar op staat: “check je mail!” En jahoor, het gedichtje zat braaf in de mailbox te wachten.

IMG_4759

Dit is de surprise die ik voor mijn moeder had gemaakt, hier tussen de uiltjes die ze zelf allemaal haakt! Sst, sommige uiltjes slapen al!

Het was dit jaar weer een leuke Sinterklaas. Voor de meeste mensen begint het morgenavond. Ik ben benieuwd wat iedereen als surprise maakt!

Previous post
Surprise-tijd!
Next post
Crafty Christmas: Pom poms

3 Comments

 1. Julie
  November 22, 2013 at 9:06 am — Reply

  Een hele leuke website het uiltje ga ik zelf ook maken super leuk!

  • November 22, 2013 at 11:36 am — Reply

   Dankjewel voor je leuke reactie Julie! 🙂

 2. November 25, 2013 at 4:02 pm — Reply

  super leuk idee 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Sinterklaas Surprises #2!