Cosy Moments Shawl WORKSHOPS

Cosy Moments Shawl WORKSHOPS

*This post is written in Dutch only since it’s about workshops in the Netherlands

Cosy Moments Shawl Workshops

Wat leuk dat jullie ook allemaal zo enthousiast zijn over de Cosy Moments Shawl! Ik ben zo blij met alle positieve reacties, en vind het superleuk al die omslagdoek-projecten te zien voorbijkomen op Facebook en Instagram. Wil jij nu ook heel graag meedoen, maar ben je nog niet heel zeker van je kantbrei kunsten? Nou, dan heb ik iets voor jou!

De komende weken geef ik namelijk een aantal workshops door heel Nederland voor de Cosy Moments Shawl. Tijdens de workshop leer je hem opzetten, en we breien samen door het eerste gedeelte van de omslagdoek met Scheepjes garens. Perfect als je nog wat extra begeleiding nodig hebt voor het kantbreien.

Waar?

Ik geef de komende weken workshops bij deze vier handwerkwinkels:

Donderdag 27 februari 9:00-12:00 Sparkelz Creatief Zuidhorn (Provincie Groningen) – aanmelding sluit 19 februari!!

Donderdag 27 februari 13:00-16:00 Suzanne’s Handwerkshop Hoogezand (Provincie Groningen) – aanmelding sluit 19 februari!!

Zaterdag 29 februari 13:00-16:00 Woll of Fame Maasbracht (Provincie Limburg) ***VOL***

Woensdag 4 maart 9:00-12:00 Homemade4U Bodegraven (Provincie Zuid Holland) – aanmelding sluit 22 februari!!

Er zijn slechts nog enkele plekken vrij, dus meld je snel aan!

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop komen de volgende technieken aan bod:
– opzetten van de omslagdoek, dit gebeurt met de Judy’s Magic Cast on, die ook gebruikt wordt voor sokken op te zetten van de teen omhoog (een erg bijzondere manier van opzetten!)
– oppakken van steken
– inbrengen van levenslijn
– kantpatronen lezen en begrijpen, hier heb ik ook nog veel extra tips en trucs voor

Tijdens de workshop proberen we zo ver mogelijk te komen, waarschijnlijk kunnen we de eerste twee kantpatronen behandelen. Je krijgt een uitgeprint patroon tijdens de workshop en ook een leuke Scheepjes goodiebag!

Wat heb je nodig?

Een bol Scheepjes Whirl of ander garen naar keuze – aan te schaffen in de winkel. Ik kan helpen met het uitkiezen van garens en kleuren.

Rondbreinaalden van 3mm voor Scheepjes Whirl, neem deze zelf mee of schaf hem aan in de winkel. Als je dikker garen kiest heb je waarschijnlijk een grotere naald nodig.

Hoeveel plaatsen zijn er nog?

Omdat het maximum aantal deelnemers beperkt is i.v.m. plek in de winkel, is het slim om zo snel mogelijk aan te melden. Kijk bij de afzonderlijke winkels hierboven wanneer de aanmelding sluit. Via de link – klik op naam winkel – kom je op hun pagina en kun je je daar aanmelden.

Zie ik jou binnenkort bij een workshop? Ik heb er alvast heel veel zin in en sta te popelen om jullie al mijn kantbrei trucjes te leren!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Cosy Moments MAL - Part One
Next post
Cosy Moments Shawl Week one - Projects roundup!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Cosy Moments Shawl WORKSHOPS