Kreadoe 2017!

Kreadoe 2017!

Vandaag was het dan zover: ik ging naar de Kreadoe 2017! Ik mocht de hele dag staan bij de Scheepjes stand, en wat was het gezellig en druk! Ontzettend veel mensen; het verwachte aantal mensen werd ruim behaald, in plaats van 6000 verwachte bezoekers kwamen er vandaag maar liefst 9000!

Today I was at the Kreadoe, a huge craft fair in the Netherlands, where you can find inspiration for every kind of handcraft. Not just crocheting and knitting, but also other types of needlecraft, scrapbooking, polymer clay crafts, papercrafts, you name it! They expected ‘only’ 6000 visitors today, but the actual visitor count exceeded over 9000 people! You can imagine it was quite busy at our wonderful stand. 

Samen met Jellina – van Jellina-creations – mocht ik bij de Scheepjes stand mensen ontvangen en inspireren met onze maaksels. Naast prachtstukken uit de nieuwe YARN bookazine ‘Dutch Masters’ hadden we namelijk ook onze blogprojecten mee, en die vielen zeker in de smaak!

Together with Jellina – from Jellina-creations – I was greeting people who came to the Scheepjes stand, and hopefully inspiring others with our makes. There were some lovely samples from the new YARN bookazine themed ‘Dutch Masters’, as well as some amazing other samples from our group of bloggers. 

In het bijzonder wil ik even de mensen bedanken die interesse hebben getoond in mijn Breezeblocks patroon, dat was wel de topper van vandaag! Ik heb twee versies ervan: de zomerse variant (boven rechts op de foto) wordt gehaakt met één bol Scheepjes Whirl, en is wat korter zodat je hem over je schouders kan draperen in koudere zomeravonden. De winterse variant (boven links op de foto) wordt gehaakt van één bol Scheepjes Whirl en vijf bollen Scheepjes Rhythm Mohair. Deze sjaal is ook wat smaller, waardoor je meer garen over hebt om hem langer te maken dan de zomerse variant. Zo kun je hem lekker omslaan en door het mohair is hij extra warm!

Dit patroon is te koop in mijn Ravelry winkel (<- volg deze link naar het patroon). Mocht het je niet lukken om met Paypal te betalen, stuur me dan gewoon even een berichtje op carmenjorissen@gmail.com, dan help ik je graag verder met andere betaalmogelijkheden. Nogmaals bedankt voor al jullie lieve woorden over mijn sjaal!

I would like to thank everyone who liked my Breezeblocks shawl so much, it was really popular today! I’ve made two versions so far; one is the summer version (top right photo) which is made with 1 ball of Scheepjes Whirl. It’s short and wide, so you can drape it over your shoulders in chilly summer evenings. The winter version (top left photo) is made with 1 ball of Scheepjes Whirl and 5 balls of Scheepjes Rhythm Mohair. This version is longer and narrower, so you can wrap it around your neck a few times. The mohair makes it extra warm for winter time!

The pattern is for sale in my Ravelry store, be sure to check it out! If you don’t have Paypal, you can send me a message at carmenjorissen@gmail.com and we can look into other payment methods. Thank you so much for your kind words about my shawl!!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Knitting Jewellery
Next post
New Craftsy Class: Brioche Lace!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Kreadoe 2017!