Knit en Knot: de Buit!

Knit en Knot: de Buit!

 

Er staat weer een nieuwe video online! Dit keer over mijn buit die ik heb gescoord op de Knit & Knot beurs afgelopen weekend in Tilburg. Ik was er op de zaterdag samen met mijn moeder. We hebben een ontzettend leuke dag gehad, leuke mensen ontmoet, ook weer bekenden gezien zoals Lisanne van Draad en Praat, de dames van Recht en Averecht en Leonie van het Wolcaf├ę (waar ik een superleuk haakpakket heb gehaald!).

Nieuwsgierig naar mijn verhalen en de wolletjes die mij mee naar huis volgden? Bekijk dan bovenstaande vlog ­čÖé Als je via Youtube kijkt zie je in de beschrijving een lijst van de onderwerpen en de bijbehorende tijdstippen. Als je daarop klikt ga je direct naar dat stukje, handig he?

Zijn jullie ook op de beurs geweest, of zou je graag volgende editie willen gaan? Laat het me weten in de reacties!

Previous post
Wolspektakel: wie komt er dit jaar?
Next post
Wolspektakel: Wie komt er? #2

3 Comments

  1. March 21, 2017 at 6:49 pm — Reply

    Jazeker ik was er ook! Ik vond het een erg leuke beurs! Soms wel druk bij bepaalde stands maar ach dat weet je.

  2. Carna
    March 21, 2017 at 10:43 pm — Reply

    Wat een mooi kleurenpalet heb je gescoord! Ik moet er volgende keer ook maar eens gaan kijken!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Knit en Knot: de Buit!