12 Days of Handdyed Yarns: #8 Craftfulness

12 Days of Handdyed Yarns: #8 Craftfulness

craftfulness01

Nogmaals bedankt voor alle leuke reacties op deze blogserie! Het garenmerk wat ik jullie vandaag ga voorstellen heb ik al veelvuldig mee gewerkt, en is een van mijn favorieten! Het is Craftfulness, van Sandra Lousma uit Leeuwarden. Ik ken Sandra nu al een paar jaar, al zij het alleen digitaal 😉 En ik kan beamen dat haar verfkunsten alleen maar vooruit zijn gegaan in die tijd, want wat een prachtige garens verft ze toch!
I’m so enjoying reading all the positive reactions on these blogseries on handdyed yarns! The yarn brand I’m talking about today is one of my favourites, I’ve worked with this yarn a lot already. It’s Craftfulness yarns by Sandra Lousma from Leeuwarden in the Netherlands. I’ve known Sandra for a few years now, although we have never met in person 😉 I’ve really seen her dyeing skills develop over the years, she dyes such wonderful yarn!!

craftfulness02

Sandra heeft niet alleen handgeverfde garens in haar webshop, maar ook handgeverfde lontwol, zelfgenaaide ‘project bags’ en kleine naald-etuitjes. Op het moment van schrijven is haar Etsy-winkel even dicht vanwege de feestdagen vermoed ik, maar je kunt op een knopje klikken zodat je een email krijgt wanneer de winkel weer opengaat.
Sandra doesn’t just sell handdyed yarns, but also handdyed combed wool tops, handmade project bags, and DPN needle cozies. At the moment her shop is still closed, but you can sign up to receive a notification once the shop opens again. 

Wist je dat Sandra ook een vlog op Youtube bijhoudt? Het heet de Craftfulness Podcast, en ze praat voornamelijk over haar breiwerken en de garens die ze verft. Heel fijn om ‘s ochtends te kijken bij het ontbijt 🙂
Did you know Sandra also hosts a Youtube video channel? It’s called the Craftfulness Podcast (it’s in English), she mostly talks about her knitting and her handdyed yarns. I enjoy watching these in the morning with my breakfast 🙂 

IMG_8656

Al is haar Etsy Shop op het moment dus gesloten, ik heb wel al wat informatie voor jullie over haar verschillende garens, de samenstellingen en de prijzen, check het hieronder!
Although her shop is closed at the moment, I do have some information about her different yarn bases for you, including fiber content and prices. 

Prijsjes // Prices
Spoil Base – 80% merino, 20% nylon – €16 (100g)
Extra Base – 100% superwash merino – €22,50 (150g)

Wat is jouw favoriete merk handgeverfd garen? 
What’s your favourite handdyed yarn brand?

Support me by sharing with friends!
Previous post
12 Days of Handdyed Yarns: #7 Het Wolbeest
Next post
12 Days of Handdyed Yarns: #9 Stranded Dyeworks

2 Comments

  1. January 1, 2017 at 6:48 pm — Reply

    Sandra is inderdaad zo aardig! En haar projecttassen zijn ook zo mooi! Haar wol is super!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

12 Days of Handdyed Yarns: #8 Craftfulness