Scheepjes CAL 2016 – week 3!

Scheepjes CAL 2016 – week 3!

Het is weer woensdag, en jullie weten wat dat betekent 😉 Het nieuwe patroon van de Scheepjes CAL 2016 staat online! Laten we eens kijken wat week 3 voor ons in petto heeft!

It’s Wednesday again, you know what that means 😉 The new pattern for the Scheepjes CAL 2016 is online! Let’s see what they have in store for us this week.

Week_03_square_Tatsiana

Het vierkantje van deze week is ontworpen door Tatiana (ook wel Tatsiana of Tanya genoemd) van LillaBjörn Crochet. Een paar weken geleden had ik het genoegen haar te ontmoeten, ze is zo inspirerend! Tatiana is werkelijk waar de koningin van het 3D haken en mandala’s, ze heeft schitterende designs op haar Ravelry pagina staan. Wat leuke feitjes: ze komt uit Wit-Rusland, heeft vroeger bij een krant gewerkt en heeft lessen gehad in opera zang!

This week’s square is designed by Tatiana (or Tatsiana or Tanya, a woman of many names!) from LillaBjörn Crochet. I’ve had the pleasure of meeting her a few weeks ago, she is so inspiring! Tatiana truly is the queen of overlay crochet and mandala’s, her designs are amazing! See them on her Ravelry page. Some fun facts: she’s from Belarus, worked at a newspaper before and has studied opera singing for many years!

Tatiana’s liefde voor het 3D haken – of overlay crochet – is goed te zien in het vierkantje van deze week. Ik ben er zelf ook helemaal verliefd op! Ik heb vaak patronen voorbij zien komen met gehaakte kabels, maar ik realiseerde me net dat ik het zelf nog nooit heb geprobeerd. Ik kan dus niet wachten om aan de slag te gaan! Dit vierkantje is de meest uitdagende tot nu toe, maar met Esther’s geweldige video’s wordt het vast een makkie. Bezoek deze pagina voor het patroon. Haak ze!

Tatiana’s love for overlay crochet shows in this week’s square, and I absolutely love it! Although I have seen and admired many crochet cables, I realised I haven’t actually tried to make them myself, so I’m really looking forward to making this one. It’s the hardest one yet, but with Esther’s amazingly detailed how-to videos it should be a breeze. Visit this page for the pattern. Happy hooking!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Some more squares!
Next post
Maker in de spotlight!

No Comment

  1. May 5, 2016 at 11:59 am — Reply

    Mooi vierkantje. Dit lijkt me voor beginnende haaksters een hele uitdaging. De eerste link naar de video werkte bij mij niet. Ik weet niet of het aan mij ligt.

    Groetjes, Margaret

  2. May 10, 2016 at 7:56 pm — Reply

    Ziet er mooi uit!

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Scheepjes CAL 2016 – week 3!