Some more squares!

Some more squares!

Catona Squares1

Hello hello! De afgelopen tijd ben ik bezig met wat leuke kleine vierkantjes te haken. Ik was al te lang niet meer ‘aan de haak’ geweest met vierkantjes, haha. Deze keer niet in het rond gehaakt maar in rijen! Weer eens wat anders.

Hello hello! The past few weeks I’ve been busy crocheting some new crochet squares. I hadn’t been crocheting them for too long already, so I decided it was time for something new! This time I’m not making them in the round but in rows.

Catona Squares2

Ik gebruik een aantal nieuwe kleuren van de Scheepjes Catona die er laatst bij zijn gekomen. Ik vind ze heerlijk pastellerig! Helemaal zoals jullie mij kennen 🙂 De prachtige hartjesdeken zag ik op het hoofdkwartier van Scheepjes, zo mooi is die! Perfect als foto-achtergrond..

I used a couple of the new Scheepjes Catona colours which were released a short while ago. I love the pastels!! So me 😉 I spotted the beautiful hearts blanket at Scheepjes HQ, it’s perfect as a photo background..

Catona squares3

Ik maak een tas met de vierkantjes, die vormen de voorkant. De achterkant haak ik in rijen stokjes, in dezelfde kleuren.

I’m making a bag with these squares, which will become the front. I’m crocheting the back in US dc’s, UK trebles, using the same colours.

Catona Squares4

Ik vind het al heel mooi worden! Ben benieuwd of ik genoeg garen heb voor de rest van de tas… misschien had ik in plaats van de 25 grams balletjes toch maar moeten gaan voor de 50 gram ballen! Maar we zullen zien, ik houd jullie op de hoogte!

I’m liking the project so far! I’m curious to see if I have enough yarn to complete it.. I used the cute 25 grams balls for this, maybe I should have used the 50 gram balls instead! We shall see… to be updated!

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
YARN
Next post
Scheepjes CAL 2016 - week 3!

No Comment

 1. May 2, 2016 at 6:18 pm — Reply

  Wat een mooi patroontje! Erg leuk! En de kleuren zijn inderdaad heel mooi. Goede combinatie. 🙂

 2. May 2, 2016 at 6:22 pm — Reply

  Mooie vierkantjes en mooie kleuren die echt bij deze tijd van het jaar passen.
  Ik ben benieuwd naar de tas.

  Groetjes, Margaret

 3. May 5, 2016 at 5:27 pm — Reply

  Dat ziet er leuk uit! Mooie kleuren.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Some more squares!