Minty squares

Minty squares

1square top1

Ik maak de laatste tijd veel vooruitgang met mijn mintgroene project – een zomertop! Het garen heet Puntino van Lana Grossa (nr. 62), en het is een prachtige grijs-mintgroene kleur. Hoewel het katoen is voelt het superzacht en glad aan. Hoewel het makkelijk splijt vind ik het toch heerlijk om mee te werken. Als je al een tijdje haakt gaat het steeds makkelijker.

IMG_6230

Ik haakte een aantal vierkantjes gelijk aan elkaar, deze komen in het midden van de top. Aan weerszijden haak ik stokjes met een simpel kantpatroon erin.

1square top

De voorkant is al bijna af! Ik ben er voor zover al heel blij mee, ik ben benieuwd of ik het zo kan maken zoals het er in mijn gedachten uitziet. Kleding ontwerpen vind ik nog steeds zo lastig! Maar wel leuk natuurlijk als je iets handgemaakts kunt dragen. Op een gegeven moment heb je toch wel echt genoeg shawls (of niet….).

IMG_6184

Met dit lekkere zomerse weer maak ik zelf citroenlimonade met honing en verse munt. Eerst een kopje suiker of honing met citroensap verwarmen totdat het is opgelost, en daarna aanlengen met meer citroensap en water. Ik maakte dit laatst in een grote limonadetap op een feest, het was een groot succes! Vooral het zelf limo tappen vond iedereen leuk ๐Ÿ˜‰ Maken jullie wel eens zelf limonade?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Kant Haken - een review!
Next post
Tuesday Goodies - Row Counter

No Comment

 1. July 19, 2015 at 9:19 am — Reply

  Ik heb nog nooit kleding gemaakt. Wil het eigenlijk wel eens proberen! Maar ik denk dan wel dat ik met een design begin, en niet zelf iets ga maken. Ik heb wel een leuk vestje van Annelies in gedachten… ๐Ÿ˜‰ want wat je zegt, er liggen nu 4 sjaals in de kast en er hangen er 3 aan de kapstok.

  • July 21, 2015 at 12:13 pm — Reply

   Kleding maken is leuk! Wel goed van tevoren bedenken of je het echt zou dragen, want ik heb onderhand ook weer een paar topjes in de kast die ofwel altijd te warm zijn of altijd te koud.. ๐Ÿ˜›

 2. July 20, 2015 at 10:25 am — Reply

  Haha, dat was mijn gedachten; op een gegeven moment heb je wel sjaals genoeg ๐Ÿ˜‰
  Ben heel benieuwd hoe je hesje gaat worden. Super mooie kleur in ieder geval.
  Fijne dag en groetjes van Yvonne

  • July 21, 2015 at 12:15 pm — Reply

   Precies, topjes heb je in ieder geval nooit genoeg! Ik hoop het deze week af te hebben ๐Ÿ™‚ Fijne dag!

 3. July 20, 2015 at 12:00 pm — Reply

  Prachtig garen in een mooie kleur. Leuk idee om granny’s in de top te verwerken. Ik benieuwd naar het eindresultaat.

  Veel haakplezier, Margaret

  • July 21, 2015 at 12:14 pm — Reply

   Dankjewel Margaret! De top is bijna af… ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! Groetjes, Carmen

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Minty squares