Kant Haken – een review!

Kant Haken – een review!

IMG_6251

Woehoe, weer een nieuw boek! Dit keer een boek voor haakliefhebbers: Kant Haken van Sascha Blase – Van Wagtendonk, beter bekend van de blog A La Sascha. Zodra ik van dit boek hoorde zette ik het hoog op mijn lijstje, kant haken vind ik namelijk superleuk en ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe patronen.

IMG_6253

Er staan heel wat mooie shawls in! Dit is mijn favoriet, de zonneschijn sjaal. Ziet er mooi uit en lijkt een fijn herhaalpatroon te hebben. Wat héél fijn is voor kantpatroontjes is dat de patronen zowel staan uitgeschreven als uitgetekend. Als je meer visueel bent ingesteld is dit een enorm pluspunt!

IMG_6248

Naast mooie shawls staan er ook een paar leuke projectjes in om je huisje mee op te vrolijken. Natuurlijk kan een patroontje voor mooie onderzetters niet ontbreken!

IMG_6252

Of versier een make-up tasje met een leuke doily!

IMG_6254

Dit is mijn absolute favoriet uit het hele boek, het tasje met kant.. Ik vind het zo leuk! Het Stonewashed garen geeft een mooi effect en contrasteert ook goed met het neutrale garen voor de halve doily. Door de mooie foto’s krijg je al snel zin om je haaknaald te pakken. Ik heb nog een paar bolletjes liggen, dus wie weet verschijnt dit leuke tasje binnenkort uit mijn projectmand!

Zijn jullie net zo enthousiast over dit boek als ik? Klik dan hier om je eigen exemplaar te bemachtigen.

Uitgeverij: VBK Media
ISBN: 9789043918282

Mis geen blogpost meer, volg mij op Bloglovin’!

Support me by sharing with friends!
Previous post
Aqua and Pink
Next post
Minty squares

No Comment

  1. July 18, 2015 at 7:09 pm — Reply

    Je bent er duidelijk blij mee! Geniet ervan. Ik ben benieuwd wat je (als eerst) eruit gaat maken!

    • July 21, 2015 at 12:13 pm — Reply

      Dankjewel Christine! Ik houd jullie zeker op de hoogte 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Kant Haken – een review!