Cut Out + Keep

Cut Out + Keep

Cutoutandkeep1

Afgelopen week stond ik op de website van Cut Out and Keep als een ‘Knit & Crochet Superstar’! Yay! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Cat Morley van Cut Out and Keep of ik een paar projectjes wilde delen en vragen voor een interview wilde beantwoorden. Natuurlijk zei ik ja, en wat is het leuk geworden! Ik wil ook zeker de persoon bedanken die mijn blog heeft doorgegeven aan Cut Out + Keep. Ik heb een vermoeden dat deze persoon een voorliefde heeft voor groen gras…. 😉 Dankjewel!! Hier kun je trouwens een kijkje nemen.

Cut Out + Keep is als website een beetje te vergelijken met Ravelry. Er staan allerlei projecten en patronen op, maar niet alleen voor breien en haken. Ook papierknutsels, kunst, koken, beauty, sieraden… Voor iedereen is er wel wat bij! Je kunt een project delen door foto’s te uploaden en de stappen voor dat project te beschrijven. Of je kunt rustig door alle projecten neuzen en geïnspireerd worden!

Kende jij deze website al? Wat zijn jouw favoriete crafty websites? Laat het me weten in de reacties!

knitcrochetsuperstarbadge

Previous post
Mountain Pillows - Free crochet pattern!
Next post
Het Stekenalfabet - The stitch ABC

No Comment

  1. March 6, 2015 at 10:59 am — Reply

    Gaaf dat je een Cut out and Keep Superstar bent!
    Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet meer zo goed weet wat ik daar heb ingevuld en ik kan het ook niet terug vinden. Ik weet dus niet of de credits wel terecht zijn. Ik hoop iig dat je via dit platform nog veel meer mensen kan inspireren!

    • March 8, 2015 at 9:02 pm — Reply

      Hee! Haha maakt ook niet 😉 Volgens mij hebben ze die vraag trouwens uit het interview geknipt, want ik zie hem zelf niet terug. Verwarrend! Maar het is inderdaad een leuk platform 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Cut Out + Keep