W.I.P. Wednesday #6

W.I.P. Wednesday #6

IMG_7789Het is weer woensdag, en dat betekent dat ik met jullie deel wat ik deze week allemaal gedaan heb. Mijn eerste project zie je hierboven, wie kan raden wat het is? Ik ben nu ongeveer op de helft πŸ˜‰
IMG_7788Het gehaakte roodborstje was afgelopen week zeer populair! Tot nu toe heb ik al 1 bestelling. Binnenkort heb ik ook tijd om de andere vogelsoorten te haken.
IMG_7787En nog twee huisjes in de maak.. Deze zijn een beetje breder, zodat ze meer plaats hebben voor raampjes. Ook krijgen ze een afgeplat dakje.
IMG_7786Nu mijn deken meedingt naar de grote prijs van de Haak en Win van Echtstudio, heb ik weer nieuwe energie om hem af te maken! Eergisteren maakte ik vijf cirkeltjes, die nog met groene wol tot een vierkant gemaakt moeten worden. En de eindjes moeten er ook nog afgeknipt worden.. Wat een werk toch, zo’n deken!
IMG_7777 IMG_7779Laatst had ik een paar foto’s laten printen, en ik heb ze met kleurrijke washi tape op mijn deur geplakt! Washi tape laat geen lijmresten achter als je de tape verwijdert, dus ook perfect voor foto’s! Ik vind dat mijn collage de boel heel wat opfleurt, nu nog een leuke gehaakte slinger voor erbij.
IMG_7794En alvast een voorproefje van nog een project.. trouwe lezers weten wat ik hiermee ga doen πŸ˜‰
IMG_7781Deze doily is weliswaar door een machine gemaakt, maar ik kon hem bij de kringloop niet laten liggen! Dit kleedje is bestemd voor een van mijn grootste projecten tot nu toe! Ik ga namelijk voor mijn tante een gordijn maken, die uit allerlei gehaakte kleedjes bestaat. Ik werd geinspireerd door de volgende foto:
Dit originele idee is afkomstige van Hupsistarallaa, een leuke Finse blog! Binnenkort ga ik nog flink op doily-jacht in de kringloopwinkels, en dan maak ik er zelf ook nog een paar. Dan even puzzelen hoe alles in elkaar moet steken, en dan nog een paar kleedjes verven of decoreren met kraaltjes of lintjes. Ik heb er zin in!

 

 

Support me by sharing with friends!
Previous post
A new house for my village
Next post
W.I.P. Wednesday #7

6 Comments

 1. September 11, 2013 at 7:57 pm — Reply

  Dat gehaakte ronde kleedjes die als
  gordijnen dienen zijn CUUUTE!
  Leuke foto’s alweer c: Xx

  • September 13, 2013 at 8:17 am — Reply

   Dankje! Jaa ik was meteen verkocht toen ik het zag ^^ xx

 2. Juul
  September 11, 2013 at 8:41 pm — Reply

  Ik heb dit berichtje met een brede glimlach gelezen πŸ™‚

  En ik verheug me op het roodborstje en alle andere vogeltjes <3

  • September 13, 2013 at 8:18 am — Reply

   Ik heb al bijna een specht af πŸ™‚ xx

 3. September 12, 2013 at 9:33 am — Reply

  Wat heb je weer heerlijke dingetjes gemaakt!! En wat geweldig dat je deken genomineerd is πŸ˜€
  Ben benieuwd naar al je projectjes ..

  Liefs

  • September 13, 2013 at 8:19 am — Reply

   Dankje! Nou ja, mijn deken is niet echt genomineerd πŸ˜‰ iedereen kan zelf zijn deken toevoegen πŸ˜› Maar het blijft leuk om aan een wedstrijd mee te doen! xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #6