KollaboraLove

KollaboraLove

Kollabora Kitty FeaturesmallKennen jullie de website Kollabora al? Gisteren plaatste ik dit plaatje al op mijn Facebook pagina, want wat was ik verrast toen ik op de voorpagina van Kollabora opeens mijn katjes zag! Ik zal even uitleggen hoe ze daar gekomen zijn: Kollabora is eigenlijk een kruising tussen Pinterest en Ravelry. Je kiest favorieten en kunt mensen volgen, en als die  mensen wat nieuws maken komt dat in je ‘Feed’ te staan, net zoals bij Pinterest. Maar net zoals bij Ravelry gaat het allemaal om creativiteit. Je kunt je eigen projecten erop delen, wat ik het leukst vind! Er staan ook patronen op, maar als je een project toevoegt hoeft het geen patroon te hebben. Op dit vlak verschilt het van Ravelry. Soms is het jammer als je iets leuks vindt en er geen patroon bijzit, maar aan de andere kant verlaagt dit de drempel om iets te plaatsen.

Ik heb er nu al een paar projecten opslaan, en het is zo leuk om onderdeel uit te maken van zo’n crafty gemeenschap! Mensen voegen je projecten toe aan collecties, of geven het hartjes. En laatst werden mijn katjes dus gefeatured op de VOORPAGINA van Kollabora! Ga maar eens kijken, ze staan er nog! Ik vind het zo ontzettend leuk, nu ben ik nog gemotiveerder om andere projecten toe te voegen.
Er zitten ook coole designers op zoals We Are Knitters, je kunt ze een beetje vergelijken met Wool and the GangZe maken dingen die breien weer stoer en helemaal on-trend maken. En laatst zijn ze begonnen met een Knit-a-long! Hebben jullie wel eens met zoiets meegedaan? Het is ook mijn eerste 😉 Een bepaald patroon wordt in stapjes op internet geplaatst, vaak is het zo dat je op het begin nog niet weet wat je precies gaat maken, alleen hoeveel wol je ongeveer nodig hebt etc. Bij deze Knit-a-long is het bekendgemaakt dat er een giletje gemaakt wordt, maar dat maakt het niet minder leuk! Ik ben al een heel eind, zie hier mijn voortgang op Kollabora.
IMG_8185 IMG_8186Willen jullie ook zo’n leuk giletje maken? Neem dan een kijkje bij het EVA Vest van We Are Knitters, en scroll naar beneden voor links daar het patroon. Misschien worden jullie ook wel gefeatured op hun Facebookpagina als jullie foto’s toevoegen! Het breien van dit project gaat supersnel, dus ben niet bang dat je misschien te laat bent, ik ben zelf ook gisteren pas begonnen. Dus waar wachten jullie nog op? Meld je aan bij Kollabora en let the fun begin!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WgaveFtkK4I&w=560&h=315]

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #12
Next post
Please.. no more Halloween DIYs!

4 Comments

 1. Hanneke Wienbelt
  October 24, 2013 at 8:07 pm — Reply

  Net zoiets als een mysterie quilt. Leuk.

  • October 24, 2013 at 8:22 pm — Reply

   Ja inderdaad, spannend is het altijd he! 🙂

 2. October 24, 2013 at 10:19 pm — Reply

  Ja ik was even op die site dankzij jouw featuring, ik ga denk ik
  ook een accountje aanmaken c: joepie ik kan niet wachten op mn
  rode kater morgen ^^ zinzinzin! Xx

  • October 24, 2013 at 11:18 pm — Reply

   Jaa moet je doen! ^^ Ik heb ook zin in morgen!! Ben mijn spulletjes al klaar aan het leggen 😛 xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

KollaboraLove