Look what I found!

Look what I found!

IMG_5316

Deze week heb ik dan eindelijk eens mijn kamer en mijn wolverzameling opgeruimd. Het is een van die dingen die ik altijd uitstel.. En als ik dan toch ga opruimen, vind ik weer een oud tijdschrift dat ik weer van voor tot achter ga lezen en vergeet helemaal dat ik eigenlijk aan het opruimen was. Misschien herken je het wel! Maar deze week heb ik echt iets opgeruimd! En natuurlijk kwam ik weer leuke dingetjes tegen 😉 Ik vond dit oude, misschien wel vintage, Scheepjeswol garen etiket! De wol heet ‘Soedan’, en kwam denk ik uit een doos die ik van een zus van mijn opa kreeg. Dit etiket ga ik zeker ergens leuk neerzetten!

This week I finally cleaned up my room and my yarn stash.. It’s one of those things I never like to do. And whenever I do, I find things like old magazines and get really caught up in them and forget all about the cleaning up part. Oh well! But this week I actually managed to clean up the room a bit. While I was rummaging through my yarn stash, I found this old, almost vintage Scheepjeswol yarn wrapper! I think I got the yarn, called ‘Soedan’, came in a big box from my great aunt. I’m keeping this label for sure!IMG_5319

En… ik vond mijn allereerste zonnebrilletje! Kijk nou wat snoezig.. Ik herken het van mijn vele baby-foto’s, maar wist niet dat we het nog hadden! Deze kan ik toch ook niet weggooien..

And.. I found my very first pair of sunglasses! Look how cute it is! I recognize it from my many baby pictures, but I had no idea we had kept it. IMG_5321Dit katoenen garen kocht ik afgelopen zomer in Spanje, toen ik mijn vriend opzocht in Madrid. Ik vond ze in een mand, helemaal vergeten, nog gewikkeld als strengen. Toen heb ik ze meteen gewonden tot wol-‘cakes’, nu kan ik er tenminste mee gaan breien of haken! Ik zat te denken aan een topje, maar ik weet niet of het katoenen garen zacht genoeg is.. we zullen zien!
Dit keer berg ik mijn garens op in doorzichtige boxen, superhandig als je op zoek ben naar ‘die ene bol’ garen. Hoe sla jij je garens op?

I bought this cotton yarn in Spain last year, when I was visiting my boyfriend who worked around Madrid at that time. I found them in a basket, totally forgotten about, still wound as skeins. I immediately caked them so I can start working with them! I’m thinking about making a nice cotton top, but I’m not sure if the cotton is soft enough.. 
I stored my yarn in see-through boxes this time and find it really helpful when I’m looking for a specific yarn! How do you store your stash? 

Support me by sharing with friends!
Previous post
No cold sheep here!
Next post
Mustmakes of the week

No Comment

 1. Manda
  January 17, 2015 at 7:03 am — Reply

  It is always fun to find things you forgot about but really LOVED or means a lot to you! I store my yarn in tubs, but separated by colors and yarn types such as DK blacks n browns or regular reds and pinks, usually or 3 colors that work together! Also store some in see through storage bags the same way!

 2. January 17, 2015 at 5:48 pm — Reply

  Wie opruimd blijkt vaak meer te hebben dan hij/zij denkt. Leuk al die vondsten in jouw eigen huis.

  Fijn weekend, Margaret

 3. Chantal
  January 17, 2015 at 8:00 pm — Reply

  Wat een Byzonder etiket van scheepjeswol, ik heb al mijn wol in de grootste kratten doorschijnend van Ikea ( ik heb jaren geleden 15 vuilniszakken met wol en katoen en acryl geërfd ) ik heb 9 kratten staan op kleur. En toch blijf ik wol kopen omdat ik dan net de kleur niet heb , hihi. Liefs Chantal

 4. January 18, 2015 at 6:56 pm — Reply

  Wowie, vintage Scheepjes etiket c:
  Goed bewaren dus! Je allereerste
  zonnebril is te cute 😛 haha
  Xx http://icepandora.blogspot.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Look what I found!