New Blog Layout!

New Blog Layout!

Hoi iedereen! Zoals jullie kunnen zien heeft mijn blog een hele verandering ondergaan.. Wat een werk was dat! Na een lange nacht WordPress designs uitproberen heb ik uiteindelijk voor deze gekozen. Het ene thema liet mijn logo er niet mooi uitzien, het andere had geen zijbalk, nog een andere had een lelijk lettertype.. enzovoorts. Ik tekende het logo en de achtergrond zelf, geïnspireerd op mijn gehaakte vogeltjes waarmee ik de Mollie Makes Youth Award won in juni dit jaar! Ik vond zelf mijn vorige layout met de bewegende ballonnetjes zo leuk, maar nu ik een stapje verder wil gaan en echt mijn eigen logo wil gebruiken, was dat thema niet meer zo handig. Tijd voor een frisse look! Wat vinden jullie ervan?

Hi everyone! As you can see I changed my blog layout. I finally decided on this design after a very long night of trying out different WordPress themes. Some didn’t display my header image correctly, others did not have a side bar, others I plainly did not like, and so on. So here it is! What do you think? I made the logo and background myself (with Paint and Picmonkey, ha!). I was inspired to use a bird for my logo since I owe it to my sweet crocheted birds that I won the Mollie Makes Youth Award this year! Plus I just really like birds. What do you think? 

Support me by sharing with friends!
Previous post
The Neverending Sock and other stories
Next post
Christmas is all around

No Comment

 1. November 25, 2014 at 9:25 am — Reply

  Ik vind het super mooi!! Strak en vrolijk! gr. Hennie

 2. Jojo1411
  November 25, 2014 at 11:16 am — Reply

  Hoi Carmen. Ziet er mooi uit zo! Je logo komt zo ok heel mooi en duidelijk leesbaar naar voren. Houd maar lekker deze layout! Groetjes Jolanda

 3. November 25, 2014 at 5:56 pm — Reply

  Love the new layout. Very fresh and cute.

 4. November 25, 2014 at 9:26 pm — Reply

  Leuke nieuwe layout c: Xx http://icepandora.blogspot.com

 5. November 26, 2014 at 10:59 pm — Reply

  Ik vind je nieuwe layout super speels en toch ook heel professioneel. Gaaf hoor!

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

New Blog Layout!