Christmas is all around

Christmas is all around

IMG_4884

Allereerst bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn nieuwe blog layout! Ik ben zelf ook heel blij met de schattige vogeltjes, hihi 🙂 Thuis zijn mijn moeder en ik nog volop bezig met kerstballen breien voor Schiphol. De bovenstaande foto is trouwens gemaakt op onze hobby-, werk- en eettafel, die eigenlijk nooit helemaal leeg komt (mede door mijn toedoen ;), vandaar alle rommel in de achtergrond!
Ik ben zo benieuwd hoe de commercial met de kerstballen er uit komt te zien! Je kunt nog meedoen trouwens! Op het moment zijn mama en ik allebei met een groene bezig. Van de derde groene is de wol op, dus kan ik niet meer verder.. Maar gelukkig had Breiclub nog een oplossing voor mijn halve kerstbal. Voor de commercial die bij de Schiphol actie hoort, hebben ze ook nog halve ballen nodig om te doen alsof de acteurs in de commercial kunnen breien 😉 Grappig he! Zie ik straks mijn halve kerstballetje terug op tv.

Heb jij nu ook zin om wat kerstigs te haken of te breien, maar liever geen kerstbal? Misschien zijn mijn kerstpatroontjes dan wel wat voor je!
kerstcollage1. Kerst slinger 2. Kerstmannetje 3. Roodborstje 4. Kerstkransje

Bij nader inzien heb ik alleen haak-patroontjes voor de kerst! Daarom nog een lijstje met 5 haakpatroontjes én 5 breipatroontjes, gevonden op Ravelry:

kerst1
Gehaakte kerstboom-ring van CrocheTime
kerst6
Schattige gebreide kerstbeertjes van Little Cotton Rabbitskerst2Gehaakte sokjes, kerstbelletjes en mini-wantjes van Little Things Bloggedkerst7Brei je liever? Bekijk dan dit sokjes-patroon van Julie Taylorkerst3Leuke gehaakte kerstlichtjes van One Sheepish Girlkerst8Voor de echte breister hoort er natuurlijk ook een handwerk-gerelateerd ornamentje in de boom! Brei dit schattige mandje van Ing-credible Threads Designkerst4Bij kerst horen ook lieve hertjes! Haak dit dropje van Draad en Praat in een mum van tijd.kerst9Gebreid kersthartje van Ginny Sturdykerst5Weer eens wat anders in je boom met deze gehaakte cakerol van Messyla. Check ook haar andere kerstpatronen!kerst10Een gebreid truitje doet het ook altijd goed als decoratie. Deze is van Natural Suburbia.

Wat gaan jullie maken? Veel handwerkplezier deze kerst!

Support me by sharing with friends!
Previous post
New Blog Layout!
Next post
Oh Happy Day

No Comment

 1. November 27, 2014 at 8:31 pm — Reply

  Good luck met het breien van kerstballen c:
  Ben benieuwd naar jullie resultaat!
  En leuke andere Kerst geïnspireerde haak
  projectjes ^__^ Xx http://icepandora.blogspot.com

 2. November 27, 2014 at 9:05 pm — Reply

  Wat gaaf die ballen voor Schiphol..! Echt heel gezellig ben ook heel benieuwd hoe het er uit gaat zien, Ik zie het te laat, anders had ik zeker meegedaan! En te gek al deze kerstpatroontjes bij elkaar, erg gezellig! X Lisanne

 3. December 2, 2014 at 12:35 pm — Reply

  Wow! So many beautiful Christmas things.

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Christmas is all around