W.I.P. Wednesday #45

W.I.P. Wednesday #45

IMG_0414 IMG_0415Deze week heb ik een leuk pandabeertje gemaakt! Hier wat work in progress foto’s voor jullie. Het patroontje komt uit het boek Edward’s Menagerie, geschreven door Kerry Lord van Toft UK. Het is een erg leuk boek met wel 40 haakpatronen! Houd mijn blog in de gaten, want ik schrijf op het moment een review 😉 IMG_0485Ik heb trouwens ook nog aan mijn paarse kanten shawl en Miette-vestje gebreid, alleen heb ik daar nog geen nieuwe foto’s van gemaakt. Binnenkort meer! En wat hebben jullie deze week aan de naald hangen?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Snippets of July
Next post
POOF there he is!

1 Comment

  1. August 6, 2014 at 2:16 pm — Reply

    Haha de eerste foto is een beetje luguber, zo,n lijfje zonder hoofd 😛
    Je pandabeertje wordt leuk, I know it! Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

W.I.P. Wednesday #45