Snippets of July

Snippets of July

1collagejuli1Juli is alweer voorbij, en augustus is aangebroken! Juli was een bijzonder crafty maand voor mij. Na het inleveren van mijn scriptie op 1 juli had ik eindelijk weer veel tijd om te haken en te breien, heerlijk! Eventjes van boven naar onder, van links naar rechts:
1. Miette – het is zover.. eindelijk heb ik het garen gekocht voor dit vestje, ontworpen door Andi Satterlund. Ontzettend leuk om te breien, ik ben al bijna over de helft!
2. Jean-Claude – Wat heeft dit vosje toch een likes verzameld op Facebook en Instagram! Het Nederlandse patroon is al geschreven voor de Breiclub cursus, nu nog foto’s erbij voor een mooie pdf versie. Nog even geduld dus 😉
3. De katoenen garens die ik meenam uit Spanje, van El Gato Negro.
4. Mijn nieuwste werkje.. In de reacties werd het al geraden, dit wordt inderdaad een vergrote versie van één van mijn vogeltjes!
5. Dit tasje maakte ik van gehaakte vierkantjes, en ontworp ik voor de Breiclub Starterscursus haken. Schrijf je gratis in voor de cursus en download het patroon in het e-book!
6. Deze kanten shawl komt bijna tot een einde.. Alleen nog de rand breien nu!
7. Met dit hartje won ik het nieuwe haakboek Amigurumi’s in Love van Tessa van Riet, wat een geluk! Mijn eerstje werkje uit het boek is al bijna klaar.
8. Deze zonnebloem hebben mijn Instagram volgers al gezien, al was het dan vermomd als ananas 😉 Binnenkort komt hier het patroon van online te staan!
9. Begin juli bezocht ik ook mijn vriend Tim in Spanje, ontzettend fijn om hem weer te zien!

Juli was een heerlijke maand voor mij, en voor jullie?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Blogtalk - How to update your blog when you're away
Next post
W.I.P. Wednesday #45

1 Comment

  1. August 3, 2014 at 7:58 pm — Reply

    Die zonnebloem <3333 xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

Snippets of July