POOF there he is!

POOF there he is!

IMG_0417bKoekoek! Of ehm.. tja. Dit is Frederik het roodborstje! De afgelopen tijd hebben jullie al voorproefjes kunnen zien op Instagram ook hier op de blog, maar nu kunnen jullie hem in volle glorie bewonderen! Mijn eerste XL-vogel is een feit, en wat vind ik hem leuk! Hij is fijn zacht en knuffelig 🙂
Hello world! This is Frederik the robin! Over the past few days I’ve been showing you sneak peeks of him, but now he’s really finished! My first XL-bird 🙂 I love him so much, he’s so soft and cuddly. IMG_0418Ik heb hem trouwens ook helemaal kind-proof gemaakt, er zitten geen onderdelen aan die los kunnen komen. Wat ik alleen nog moet verbeteren is het snaveltje, dat heb ik nu namelijk van vilt gemaakt. Ik weet niet zo goed of vilt mooi blijft na het wassen, en dat is toch wel een vereiste als je spullen maakt voor kleine kindjes.
I’ve made this one child-proof, with no removable parts, or plastic objects which could come off. The only thing I need to improve is the beak. It’s made out of felt now, and it looks pretty good. However, I don’t know how felt reacts to being washed at 40 degrees, so I need to find a different solution for the beak. IMG_0419 IMG_0336Wat vinden jullie van hem? Laat het me weten in de reacties! Ik heb hem trouwens gemaakt van Drops Paris, en ik heb ook de kleuren besteld om een XL-pimpelmeesje te maken.. Hihi! Ik weet alleen niet of ik daar nog tijd voor heb voordat ik naar China ga, dat is namelijk al over een paar dagen! Mocht je er eentje willen bestellen, dan kan ik daar ook pas in november aan beginnen. Dan heb je hem wel nog op tijd voor Kerstmis, dus mocht je geïnteresseerd zijn, stuur me even een berichtje!
What do you think? I’d love to know! I used Drops Paris this time, and I also ordered the colours to make an XL-blue tit! I don’t know if I’ll have time to make one before I leave for China in a few days.. Oh well, that can wait until November! 

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #45
Next post
My Travel Plans: China and Japan

12 Comments

 1. August 7, 2014 at 8:36 am — Reply

  Ik vind hem helemaal super! Echt zo gaaf! Ik hoop dat je ooit het patroon wilt verkopen! Ik word er helemaal blij van! Liefs Lies

  • August 8, 2014 at 8:44 pm — Reply

   Dankjewel Lisanne! Ik ben zeker van plan het patroon te verkopen 😉 maar dit is zo’n patroon dat makkelijker is te lezen als het getekend is, dus dat is wat lastiger uit te werken. Als ik terug ben uit China ga ik eraan werken! xx

 2. Anneke
  August 7, 2014 at 8:42 am — Reply

  Heel erg leuk. Veel plezier in China

  • August 8, 2014 at 8:45 pm — Reply

   Dankjewel Anneke! Ik zal het zeker goed naar mijn zin hebben 🙂

 3. August 7, 2014 at 10:23 am — Reply

  Wat een leukerd!

 4. August 7, 2014 at 10:26 am — Reply

  Hij (of zij :)) is echt heel leuk geworden! Ook superleuk om kado te geven. Ik ben fan!

  • August 8, 2014 at 8:56 pm — Reply

   Dankjewel! Inderdaad ook leuk als cadeautje 🙂 Ik ga er nog meer maken! xx

 5. Trui
  August 7, 2014 at 11:06 am — Reply

  Superleuk!!

 6. August 7, 2014 at 12:30 pm — Reply

  Hij is heel erg gaaf!!

  • August 8, 2014 at 8:56 pm — Reply

   Dankjewel Helma! Ik word zelf ook steeds blij als ik hem zie, hihi 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

POOF there he is!