The luck of the Irish

The luck of the Irish

IMG_0150In het Engels zeggen ze altijd dat de Ieren zoveel geluk hebben, met hun klavertjes vier en potten vol met goud. Ik ben zelf niet Iers, maar wat Ierse roots zouden zeker mijn geluk de afgelopen tijd verklaren! Eerst won ik de Mollie Makes Youth Award, en gisteren hoorde ik dat ik een 8,5 heb gehaald voor mijn scriptie! Ik ben zo blij!! En vorige week won ik ook nog eens een leuk nieuw amigurumi haakboek! Het is toch niet te geloven.. Het is het haakboek Amigurumis in love van Woolytoons. Ze hadden samen met de uitgeverij Tirion een winactie voor het boek. Je moest een hartje haken en het op de foto zetten met het waar je het meest van houdt. Ik stuurde de bovenstaande foto in van mij en mijn vriend, die ik ging opzoeken in Spanje vorige week. Toen ik weer terug in Nederland kwam, zag ik dat onze foto een van de winnende foto’s was! Joepiee!!
I’m not Irish, but some hidden Irish roots would certainly explain the amount of luck I’ve had recently! Winning the Mollie Makes Youth Award, having my thesis approved with a grade of 8,5 out of 10… I’m just so happy! And last week, I won a super cute new amigurumi crochet book! There was a contest where you had to crochet a heart, and take a picture of the heart with the thing you love most. I submitted the picture above, which I took when I visited my boyfriend in Spain. He had been working there for almost 4 months, so I was missing him a lot! When I got home from Spain, I saw that our picture was one of the winning photos!! Yay! 

???????????????????????Een paar dagen geleden ontving ik het boek, en wat zijn de diertjes allemaal schattig! Ik wil ze allemaal maken..
A few days ago I received the book, Amigurumis in love, and the projects are all so cute.. I want to make them all!! ??????????????????????? ???????????????????????Mijn favoriet is misschien nog wel Tristan de kikker, wat een dropje! En zie je hoe de vrouwelijke dieren ook echte wimpers hebben? Blijkbaar kun je een hele rits poppenwimpers kopen in de hobbywinkel, maar je kunt natuurlijk ook nepwimpers van de drogist in stukjes knippen. Wat een leuk idee! Met zoveel leuke patronen in dit boek weet ik wel wat ik deze vakantie ga doen! En jullie? Voor meer leuks kun je trouwens kijken op de website van Woolytoons.
I think my favorite one is Tristan the frog, what a cutie! I don’t know if there’s an English version of this book yet, for now it’s Dutchies only. They do have a website though! See how the female animals have actual lashes? Turns out you can buy doll lashes at the craft store, but you could also use bits of regular fake lashes. These are just some of the projects in the book, there are so many! I know what I’m doing this holiday 😉 How about you?

Support me by sharing with friends!
Previous post
Exciting new developments..
Next post
London Yarns

1 Comment

  1. July 24, 2014 at 11:03 am — Reply

    Cute

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

The luck of the Irish