London Yarns

London Yarns

IMG_9843Deze blogpost zat er al een tijdje aan te komen, het is alweer meer dan een maand geleden dat ik in Londen was! Toch wil ik jullie deze pareltjes aan wolwinkels niet onthouden. IMG_9872Ik bezocht deze dag twee wolwinkels, waarvan de eerste ‘I Knit London’ heet. Ik had gehoord over de gezellige handwerkavonden hier, dus kon niet wachten om er een kijkje te nemen!IMG_9875Ze hadden er heel veel mooie garens! Zo veel dat ik niet eens wist waar ik moest beginnen met kijken. Toen ik er kwam was ik de enige in de winkel, dus voelde ik me niet erg op mn gemak toen ik overal eens ging rondsnuffelen. De mannelijke werknemer was ook niet erg praatgraag. Al met al was het een mooie winkel met een groot assortiment, maar de sfeer kon beter zijn.IMG_9953In deze winkel kocht ik trouwens mijn yarn cutter die ik jullie eerder al liet zien. Wat een fijn ding! Zeker een aanrader als je schaartje steeds door je tas heen prikt. IMG_9879 IMG_9880Hierna ging ik door naar Loop. Hmm, wat een geweldige winkel! Hier heb ik ontzettend veel foto’s gemaakt, zodat jullie lekker mee kunnen genieten! Hun etalage is al zo mooi..
IMG_9892IMG_9882Ooohh!! Aaahhh! Wat een prachtige wol!IMG_9890Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.. Knit Collage maken prachtige garens, met kraaltjes, glitters en bloemetjes! Helaas zit de prijs per bol rond de 30 euro, dus dat is nog even boven mijn budget! Zeker als je bedenkt dat je er eigenlijk best weinig mee kunt maken. Misschien een muts?IMG_9893Loop heeft ook hun eigen garen, zo mooi! Ik vind trouwens hun logo zo leuk, wat vinden jullie ervan? Nu ik met mijn eigen logo bezig ben besteed ik hier opeens veel meer aandacht aan. IMG_9888De decoratie in de winkel was ook prachtig! Overal hingen mooie sjaals, kussens en knuffels.IMG_9881En ze hadden de Pompom! IMG_9887 IMG_9886 IMG_9889Ik kon maar niet stoppen met foto’s maken.. Meestal plaats ik bij een blog niet alle foto’s die ik heb gemaakt, maar nu heb ik gewoon zin om alles te laten zien! Ik hoop dat jullie het niet erg vinden 😉 IMG_9891Zelfs nog wat amigurumi-inspiratie.. Ik had er nog nooit aan gedacht om deze kleuren te gebruiken voor een amigurumi!IMG_9895De winkel bestaat uit twee verdiepingen: onder hebben ze de dunnere kant-garens en boven de ietwat chunky garens. Op de bovenverdieping was er een gezellig zithoekje, met onder andere deze lieve vogelkussens!IMG_9894En een heuse swift om garens mee tot een bol te winden, die had ik nog nooit in actie gezien! De swift wordt hier bediend door Linda van Loop, die me heel goed hielp met mijn garenkeuzes! Op Instagram kun je haar trouwens volgen, vindt haar als kettleyarncoIMG_9950Bij Loop kocht ik deze twee prachtige garens en een nieuwe tas! Ik kon dat schattige haasje niet weerstaan.. De garens zijn ondertussen al tot bollen gewonden en wachten geduldig tot ik een mooi patroon voor ze heb gevonden! Op het moment denk ik aan dit patroon, wat vinden jullie? IMG_9868Ik had erg veel plezier gedurende mijn tripje naar Londen! Als jullie er een keertje naartoe gaan, zet Loop dan zeker op je lijstje!

Support me by sharing with friends!
Previous post
The luck of the Irish
Next post
W.I.P. Wednesday #44

6 Comments

 1. Daphne
  July 27, 2014 at 10:54 am — Reply

  Zo leuk om je belevenissen uit London te lezen!

  • July 30, 2014 at 11:57 am — Reply

   Bedankt voor je reactie Daphne! Ik ben blij dat je het leuk vindt 🙂

 2. July 28, 2014 at 2:31 pm — Reply

  Wahhhh I want to go to Loop :c ben een sucker voor winkels met
  coole decoraties :’) En bedankt trouwens nog voor de wolviltpakket
  van de Hema! Ik zag ze laatst in de winkel c: Xx

  • July 30, 2014 at 11:58 am — Reply

   Loop is echt de leukste wolwinkel waar ik ooit ben geweest! Het is inderdaad tof als mensen aandacht besteden aan de decoratie in de winkel 🙂 xx

 3. July 28, 2014 at 4:46 pm — Reply

  Hoi Carmen, wat een geweldig mooie foto’s van de “loop” winkel. Heerlijk!! En ik vind het patroon dat je gevonden hebt voor je shawl een erg goede keuze. Wat vliegt de tijd, alweer een maand geleden dat je in Londen bent geweest. Liefs Chantal

  • July 30, 2014 at 12:00 pm — Reply

   Het was inderdaad een heerlijke winkel! Krijg je toch spontaan zin van om mooie dingen te maken.. Ik kan niet wachten om te beginnen met de shawl! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

London Yarns