Exciting new developments..

Exciting new developments..

IMG_0265De afgelopen week heb ik meegewerkt aan de opnames voor nieuwe haakcursussen voor Breiclub.nl! We hebben onder andere de Starterscursus Haken gemaakt, die over een tijdje gratis op de website komt te staan. Hierin leer ik je hoe je alle basissteken moet haken, hoe je meerdert en mindert, en we maken ook een paar leuke projecten! Het eindproject van deze cursus is het tasje van hierboven op de foto. In dit tasje gebruik je alle basissteken, perfect dus om je skills te herhalen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de starterscursus en wanneer deze online staat, vul dan hier je gegevens in.

IMG_0059Ook filmden we de cursus Amigurumi haken, waarin je onder andere het patroon krijg voor mijn Jean-Claude de vos! We beginnen in deze cursus met een heel simpel project, en langzamerhand bouwen we het op qua moeilijkheidsgraad. Deze cursus wordt onderdeel van het Breiclub abonnement. Als je je abonneert, krijg je toegang tot wel 8 cursussen, en dat worden er dus steeds meer! Ik heb ook nog een paar leuke cursussen in de planning, dus schrijf je zeker in! Als je je nu inschrijft voor de Breiclub nieuwsbrief, krijg je ook nog eens 50% korting op het abonnement. Ik mag jullie de prijs per maand nog niet vertellen, maar het is zeker niet duur! Je kunt het vergelijken met een heel uitgebreid tijdschrift. En we hebben ook een leuke verrassing voor de nieuwe leden 😉 Vanaf 1 september kun je lid worden, dus zet het in je agenda!

Previous post
How to shop for yarn in Spain
Next post
The luck of the Irish

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

Exciting new developments..