W.I.P. Wednesday #42

W.I.P. Wednesday #42

IMG_0031Hallo iedereen! Ik heb het de afgelopen tijd zo druk gehad dat ik even niet kon reageren op jullie lieve berichtjes. Daarom wilde ik jullie hierbij bedanken voor de leuke reacties op mijn Mollie Makes bericht vorige week! Ik was zo blij dat jullie het leuk vonden om die hele lap tekst te lezen, haha. Ik moest even mijn verhaal kwijt! Gisteren is trouwens een filmpje van die dag geplaatst, klik hier als je het wilt zien! Je ziet me op een paar momenten in het filmpje, en aan het eind interviewen ze me als ik net gewonnen heb! Ik ben op dat moment echt zรณ enthousiast, je ziet het gewoon aan me, haha.
Gisteren heb ik ein-de-lijk mijn scriptie afgemaakt, WOOEEEHOOEEE! Ik moet het waarschijnlijk wel nog een beetje aanpassen, maar dat is niet meer dan de conclusie een beetje herformuleren denk ik. Vandaag of morgen krijg ik de laatste feedback van mijn begeleidster, en dan lever ik het maandag in! 20.000 woorden over รฉรฉn Chinees woordje, en dat is dan nog niet eens alles wat erover gezegd kan worden. Ik heb nog niet helemaal vakantie omdat ik ook nog een ander werkstuk moet afmaken, maar dat is gelukkig een veel korter werkstuk en daar ben ik ook al zo goed als klaar mee. En dan kan mijn zomer beginnen!IMG_0034Gisteren haakte ik nog wat aan mijn amigurumi’s. Leeuwtje Hugo kreeg eindelijk zijn staartje! Ik kwam er trouwens achter wat er niet klopt met deze amigurumi: leeuwen hebben helemaal niet zo’n donkere manen!ย IMG_0032De tweede heb ik geel gemaakt, natuurlijk ook niet zo natuurgetrouw maar wel leuk voor de verandering. Het achterhoofd heb ik bij deze trouwens wel in de kleur van de manen gehaakt ๐Ÿ˜‰ย IMG_0033Het hoofd van deze is veel groter geworden! Ik vraag me af of ik toch ongemerkt het patroon wat heb aangepast, of dat het garen dikker is (maar het is van dezelfde soort, dus dat kan eigenlijk niet).ย IMG_0043Met de restjes Drops Paris garen van mijn ingehaakte tasje (waar ik trouwens nog geen foto van heb gemaakt op mijn blog, schande!), ben ik onderzetters aan het breien. Ribbelsteek en strepen: heel simpel, ik weet het! Maar ik vind ze daarom ook wel leuk. Ze krijgen misschien ook nog een gehaakt randje.
Vandaag nog even wat doorbikkelen met het andere verslag, en dan kan ik morgen fijn genieten van mijn verjaardag! Ik heb deze keer op de dag zelf niet echt iets speciaals gepland, waarschijnlijk omdat ik zo druk bezig was met de scriptie. ‘s Avonds leuk wat drinken met vrienden, en dan in het weekend bij mijn ouders thuis het echte feest met familie. Ik heb er zin in! Morgen ga ik gewoon wat dingen doen die ik leuk vind, misschien wel in een parkje zitten breien, dat ik dan eindelijk weer kan doen zonder me schuldig te voelen over dat ik niet iets productiefs aan het doen ben. Heerlijk!
Fijne woensdag iedereen!

Support me by sharing with friends!
Previous post
London Goodies
Next post
twentythree

11 Comments

 1. June 25, 2014 at 12:40 pm — Reply

  Je bent ook weer lekker bezig! hihi. Wij hebben nooit tijd over he! Leuk om alles te zien. De leeuw is super! Succes met je werkstuk. Liefs Lisanne

 2. renee
  June 25, 2014 at 2:30 pm — Reply

  zo herkenbaar, dat alles wat met craft te maken heeft niet helemaal telt maar zooooo leuk is. Je mag er nu eindelijk van gaan genieten. Enne een fijne verjaardag…op naar vele mooie jaren.
  groetjes Renee

 3. June 25, 2014 at 8:40 pm — Reply

  Waahhh 20k woorden, ik heb 18k woorden ofzo ๐Ÿ˜›
  Arme ons :’) ik hoop dat je scriptie goedgekeurd wordt!
  Je 2e leeuwtje is een cutiepie c: en geenieeeet van je
  verjaardag meis ^____^ Xx

  • June 27, 2014 at 10:59 am — Reply

   Dankjewel! ๐Ÿ™‚ Haha inderdaad arme ons! Mijn appendix is trouwens wel 4000 woorden dus mijn eigenlijke tekst is denk ik korter dan die van jou ๐Ÿ˜‰ ik hoop voor jou ook dat je eindgesprek een goede afloop heeft! xx

 4. June 25, 2014 at 9:30 pm — Reply

  Wat fijn dat je scriptie af is! Heerlijk gevoel hรจ? ๐Ÿ˜‰ Fijne verjaardag!

  • June 27, 2014 at 10:58 am — Reply

   Dankjewel! Jaa echt een heerlijk gevoel! xx

 5. June 25, 2014 at 10:12 pm — Reply

  Heerlijk dat je scriptie af is. Hopelijk krijg je positieve reacties terug en niet te veel aandachtspunten voor wijziging.

  Schattige leeuwtjes. In het geel oogt hij lekker vrolijk.
  Alvast van harte gefeliciteerd (zo ben ik zeker niet te laat met mijn felicitatie)
  Ik wens je een fijne verjaarjaardag.

  Groetjes, Margaret

  • June 27, 2014 at 10:58 am — Reply

   Dankjewel Margaret! De reacties op mn scriptie waren echt heel klein, in de categorie typfoutjes. Makkelijk om nog even aan te passen dus ๐Ÿ™‚ Groetjes! xx

 6. June 25, 2014 at 10:30 pm — Reply

  Oh zeg, heerlijk!! Je zomer kan beginnen, hoe geweldig is dat! Een hele, hele fijne verjaardag! Geniet ervan. Zowel morgen als in het weekend. gr. Hennie

 7. June 26, 2014 at 1:29 pm — Reply

  Wat een drukke tijd heb je, maar gelukkig het eind is in zicht!
  Geweldig dat leeuwtje. De ontspanning heb je nu wel verdiend.
  Geniet van een hele fijne verjaardag.

  • June 27, 2014 at 10:56 am — Reply

   Dankjewel Dorine, ik heb er zeker van genoten! xx

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

*

Back

Widget Support

SHARE

W.I.P. Wednesday #42