W.I.P. Wednesday #37

W.I.P. Wednesday #37

IMG_9597Dit weekend heb ik wat mini-aardbeitjes gemaakt! Ik heb het originele patroon uit Simply Crochet wat aangepast, anders werden ze alsnog best groot.
I made some teensy strawberries last weekend! I adapted the original pattern from Simply Crochet, otherwise they would still be relatively large.IMG_9593 IMG_9592Zo lief! Ik kan maar niet stoppen met foto’s maken..
So cute! I can’t stop taking photos.IMG_9594Even ter vergelijking… Al is de grote aardbei ook wel écht groot. Nu zit ik te denken wat ik met de kleine aardbeitjes zal doen.. Ik heb zin om er een heel glazen potje mee te vullen, haha. Ook dacht ik aan een armbandje, of als knoopjes op een vestje! Haha, dat laatste is misschien niet zo geschikt voor volwassenen 😉 Hebben jullie nog leuke ideetjes?
Wow, they look so miniscule compared to the big strawberry (although that one is REALLY big). I’m thinking what to do with the tiny ones.. Fill a glass jar with them? Make a bracelet? Use them as buttons? Let me know if you have any cool ideas!
IMG_9605 IMG_9598Deze tomaat maakte ik op opdracht voor een vriendin van mij. Zie trouwens ook mijn Instagram-foto hiervan helemaal onderaan deze pagina, dat vind ikzelf de mooiste foto! Er komen ook nog twee kleinere tomaatjes als sleutelhanger bij. Het leukste vind ik dat de blaadjes van het kroontje automatisch omkrullen, zo ziet hij er wat echter uit! Het kleine steeltje heb ik gemaakt met een frans knoopje.
A friend of mine asked me to make a tomato! She also wanted two slightly smaller tomato keychains, so I’ll be working on that the rest of the week. I like the fact that the green leaves curl up automatically, it makes it look more real! I made the little stem with a french knot. Ooh, and be sure to check my Instagram photo of this as well, you can see it in the Instagram widget way below on this page. 
IMG_9600 IMG_9601Het was alweer veel te lang geleden dat ik mijn Meowrizio had gemaakt. Ik heb nog geen patroon daarvoor opgeschreven dus ik moest weer even gokken hoeveel steken ik in elke toer heb. Gelukkig kan ik het aan de eerste Meowrizio een beetje aflezen. De eerste was een schilder, wat voor beroep zou deze krijgen?
It has been too long since I’ve made Meowrizio, time for a friend for him! I didn’t make any notes the first time so I had to ‘read’ the stitch count from the first kitty. Still doubting what this second version will look like.. the first one was a painter, what’s this one going to be?IMG_9604En ik heb mijn bureaulamp wat versierd! Ik ben al een tijdje bezig om de letters van Crafty Queens te maken. Omdat het best een lastig (en saai) werkje is duurt het wat lang, maar de letters crafty zijn al af. Zonde om ze weg te stoppen, dacht ik, dus ik heb deze alvast opgehangen! Het patroon kun je hier vinden. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd: hebben jullie ook wat decoratie op je bureau om je te motiveren tijdens het werken/studeren/handwerken?
I’m crocheting the letters of Crafty Queens, and so far I’ve completed crafty. Instead of hiding them away until they’re all finished seemed like such a shame to me, so here they are, making my desk light much nicer to look at. And they are really inspiring! You can find the pattern hereI’m kind of curious now: have you decorated your desk to motivate you while you study/work/craft?

Previous post
Casting off: the easy way
Next post
Perfecting your ribbons

5 Comments

 1. May 14, 2014 at 10:08 am — Reply

  Owwww, ik wil de kat! Zooo leuk, Ga je het patroon nog uitschrijven? En je letters zijn de BOM! Echt heel gaaf…Liefs Lisanne

  • May 14, 2014 at 10:38 am — Reply

   Dankjewel! 😀 Ik ben nu wel aantekeningen aan het maken, maar ik moet nog een paar keer oefenen want de tweede is niet zo goed gelukt als de eerste. Ik durf nog niet te zeggen wanneer, maar het komt er wel! En die letters.. ik kijk er nou de hele tijd tegenaan en ik word er zo vrolijk van! Nu moet ik de rest ook eens afmaken! xx

 2. May 14, 2014 at 1:47 pm — Reply

  Leuk die aardbeitjes en die tomaat!
  Ik heb op mijn hobbyzoldertje kurken pannenonderzetters tegen de schuine kant gespijkerd en daar allemaal plaatjes en foto’s opgeprikt waar ik blij van word…

  • May 14, 2014 at 4:39 pm — Reply

   Dankjewel Brigit! Ook een leuk idee zeg die kleine prikbordjes.. Ik heb hier ook een schuine wand, meestal kun je daar niet zoveel mee, maar dit is echt een goed idee! Misschien ga ik er ook wel pannenonderzetters ophangen 😉

 3. May 14, 2014 at 9:38 pm — Reply

  Die aardbeietjes en tomaatjes zag ik al op je Instagram, en ze
  blijven super leuk en schattig :3
  En die letter crochet zijn gaaaaaaaaf *_* Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #37