Triangles and Flowers

Triangles and Flowers

PicMonkey CollageYes, mijn kussen met de driehoekjes is af! Alhoewel.. ik moet er wel nog knopen op naaien, maar ik kan hem wel al mooi op mijn bed neerleggen. Dit weekend nam ik mijn kussensloopje mee van thuis en vulde het hier op, ik had gelukkig net genoeg vulling! Welke knopen zal ik ervoor uitkiezen? Het moeten vrij grote knopen zijn aangezien ik de knoopsgaten ongeveer 2 centimeter heb gemaakt. Ik zat te denken aan knopen in 4 verschillende kleuren, namelijk 4 van de kleuren die ook in het kussen zijn gebruikt. Maar dat is waarschijnlijk een onmogelijke opgave, dus ik heb ook een plan B, namelijk om 4 naturel houten knopen te kopen. Of toch maar bijvoorbeeld 4 paarse? Of witte?
Yay, my triangle pillow is almost finished! The only thing I still have to do is look for matching buttons. I have four buttonholes, so I was thinking to buy 4 buttons in the colours used in the pillow. But considering the small amount of buttons for sale here on the market, that plan might be a bit too ambitious. Plain lightcoloured wooden buttons then? Or maybe all of them in one colour, such as purple or white. 
IMG_9085Mijn moeder had nog een vrolijk gebloemd kersenpittenkussen thuis liggen, perfect om mijn beertje mee te vullen! Misschien dat ik er alsnog een klein zakje kersenpitten bij doe, want nu zakken alle pitjes naar het buikje, en wordt het hoofdje slap. Maar je kunt ook niet alles hebben. Voor het even vul ik het hoofdje even op met een muts.
My mom gave me this bag filled with cherry-seeds that we had lying around at home, still in the box it came in. She figured I could use it to fill my polar bear with! What a great idea, and the flower patterns go together so well. 
IMG_9090Wat te doen met deze pluizige grijze wol? Ik heb het gevoel dat het een kleine koalabeer wil zijn, denken jullie ook niet? Ik ga maar eens wat uitproberen..
What to make with this fluffy grey wool? I have the feeling that it wants to be a little koala-bear, do you feel that too? Better go and find out..
IMG_9089Vanmiddag was ik dingen aan het uitzoeken die bij mijn nieuwe kussen passen, maar nog zonder succes.. Het valt me op dat ik niet echt een ‘stijl’ heb, hoewel ik wel goed weet wat ik leuk vind en wat niet. Ik hou van pastel, bloemenprints, natureltinten en kant. Allemaal hebben ze daar wel iets van, maar ze gaan helaas niet samen. Toch maar eens gaan nadenken over een kleurenpalet dat ik kan aanhouden bij mijn haak- en breiwerkjes. Heb jij ook een speciaal kleurschema waar je mee werkt, of kies je gewoon kleuren uit die je op dat moment leuk vindt?
This afternoon I was trying to find things to go with my newly crafted pillow, without success. It seems that I don’t really have a ‘style’, although I do have clear ideas about what I like and don’t like. I like pastels, flowery prints, natural colours and lace. The things you see above have one or more of those aspects, but still they don’t go together. Maybe it’s time to think about a colour scheme for my crafts.. Do you have a colour scheme you like to work with, or do you just pick colours you like at the time?

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #27
Next post
W.I.P. Wednesday #28

2 Comments

 1. March 3, 2014 at 7:09 pm — Reply

  Mooie projecten hoor c: En waar ga je die knoppen bevestigen
  bij je driehoek kussen? (ik vind het zo al mooi) en ik denk gelijk
  aan een wollige grijze muis bij die grijze wollige wol :’) Xx

  • March 3, 2014 at 11:46 pm — Reply

   Oeh een muisje is ook leuk inderdaad! Mijn driehoekskussen heeft aan de achterkant een flapje om te sluiten (dat zie je niet goed op de foto’s), en dat ga ik nog dichtmaken met knopen 🙂 Zo kan ik hem later ook nog wassen. xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Triangles and Flowers