*BettaKnit Giveaway*

*BettaKnit Giveaway*

IMG_8965Verrassing! Een nieuwe giveaway met deze keer wel héle leuke goodies voor jullie om te winnen, namelijk een compleet brei-pakket van BettaKnit!! Later meer over deze fantastische prijs, eerst zal ik even uitleggen hoe ik aan deze kans ben gekomen! Ik ben zelf altijd op zoek naar leuke nieuwe wol-gerelateerde websites, en dan vooral webshops waar je complete breipakketten kunt kopen, zoals Wool and the Gang en We are Knitters. Een tijdje geleden stuitte ik op de website van het Italiaanse BettaKnit, waar ze ook heel veel mooie brei-kits hebben! Ik vond vooral de gedachte achter BettaKnit heel mooi, ze gebruiken bijvoorbeeld gerecycled katoen en hun productieproces is helemaal vrij van vervuiling. Wist je bijvoorbeeld dat ze garens hebben die van oude spijkerbroeken zijn gemaakt? Ook zorgen ze goed voor de wereld om zich heen, door mensen met minder geluk te steunen met donaties. Hun slogan is dan ook ‘Be Kind’. Helemaal geinspireerd trok ik eens de stoute schoenen aan en vroeg ik of ze het misschien leuk zouden vinden om een keer samen te werken, onder het motto van ‘wie niet waagt..’. En een paar dagen later vond ik tot mijn grote verbazing een positieve reactie van BettaKnit in mijn mailbox! Ze boden me de mogelijkheid aan om een review te doen over een breikit die ik zelf mocht uitkiezen, of om een breikit hier op mijn blog weg te geven! In ruil daarvoor zou ik een Nederlandse vertaling schrijven van het patroon dat bij die kit hoorde, dat had ik van tevoren aangeboden. Je kunt wel raden dat ik hier door mijn kamer stond te springen toen ik dit berichtje las! Wat gul van ze om zomaar een breikit weg te geven! Het was eigenlijk nog best een moeilijke keuze om te maken, koos ik een breikit voor mezelf, of een breikit voor een van mijn lieve lezers? Na het zien van al die mooie pakketten was ik zelf ook behoorlijk hebberig geworden, haha! Maar uiteindelijk heb ik besloten om een van jullie blij te maken! Deze giveaway is open voor inwoners van Nederland en België. Mocht je nu zelf eventjes niet in een van landen wonen omdat je op buitenlandse stage bent of iets dergelijks, kun je het pakket natuurlijk ook bij je familie in Nederland of België laten bezorgen 😉

Boy, have I got exciting news for you! A while ago I came across BettaKnit, a wonderful company that produces its own yarn in Italy. They use recycled materials and their production process is completely pollution-free! And as if they weren’t kind enough, they also help less fortunate people by giving donations. No wonder that their slogan is ‘Be Kind’! I’m always looking for new knitting-related websites, you can imagine how happy I was when I found the gorgeous knitting kits at BettaKnit! And then I had an idea: what if I asked them if they wanted to do a little collaboration? There’s no hurt in asking, right? So I sent them an email proposing that I could translate a pattern for them in Dutch, and maybe we could do something nice on my blog in return. Much to my surprise, I had a reply in my mailbox a few days later! BettaKnit very generously offered to send me a kit of my choice to do a review, or to give away a kit on my blog! I was so psyched, you can imagine I was practically dancing in my room when I read it! (Actually more like jumping up and down, lol) After some heavy debating with myself, I decided to go for the giveaway, instead of keeping the kit to myself (though it was very tempting!). For international readers: please note that this giveaway is for residents of The Netherlands and Belgium only. pansy-teeDe kit die ik voor jullie heb gekozen is de Pansy Tee kit, met alle materialen om dit leuke zomerse topje te maken. Een kit die perfect is voor beginners, want je hoeft nog niet te kunnen breien! Alles wordt vanaf de eerste stap uitgelegd. Misschien herinneren een paar van jullie dat ik zelf ook bezig ben met een Pansy Tee! Ik heb het garen besteld in de kleuren lila, wit en zand, dat vond ik zo’n mooie combinatie! Voor mijn niet-frequente lezers, hier nog een foto van mijn work in progress! Het is echt bijna af! Op het moment heb ik alles afgebreid, en hoef ik het ‘alleen nog maar’ aan elkaar te naaien. Tja, laat ik dat nou het minst leuk vinden! Maar ik vertrouw erop dat dat dit weekend ook wel goed komt. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

The kit I have chosen for you guys is the Pansy Tee kit, such a gorgeous top! Really summery, made with light cotton (ecofriendly, of course!) and available in so many colours. And great for beginners too, since you don’t have to have any experience with knitting! Some of my readers might remember that I’m actually working on a Pansy Tee myself! I ordered yarn in the colours lilac, white and sand, such a great combo! Loving the pastel and natural tints.. For my not-so-frequent readers, here’s a pic of my work in progress! I just finished knitting this afternoon, and now ‘all that’s left to do’ is to sew it all together, which usually takes some days for me, since it’s my least favourite part. However, I’m really excited to try it on!IMG_9413

Nu hebben ze het garen trouwens vernieuwd, het komt niet meer in bolletjes van 50 gram (zoals je hierboven op de foto ziet) maar in strengen van 100 gram. En je weet wat ze zeggen: more is more! 😉 Nu zijn jullie vast benieuwd naar wat er allemaal in dat pakket zit. Mocht je de giveaway winnen, dan ontvang je:

 • 6 strengen Prato Cotton garen
 • het patroon voor de Pansy Tee
 • een set breinaalden van 7mm
 • een leuk label van Bettaknit waar ‘made by me’ op staat
 • een naald om mee af te werken

En als extraatje mag de winnaar ook nog eens de kleurencombinatie uitkiezen! De mogelijke kleurcombinaties zijn hier te vinden. Ga je voor het groen-wit-blauw zoals op de promotiefoto, of misschien net als ik voor de lila-wit-zand kleuren?

So, let me tell you what this fabulous prize kit includes! The Pansy Tee kit contains:

 • 6 skeins of Prato Cotton yarn
 • the instructions for the Pansy Tee (in Dutch)
 • a set of 7mm knitting needles
 • a BettaKnit ‘made by me’ label
 • a darning needle

And as a little bonus, the winner gets to choose the colour combination! See the available colour combinations here. Will you go for the original green-white-blue, or maybe the lilac-white-sand combo I chose? It’s your pick!

 

betta pansy tee topPrato cotton

Mmm, zijn die foto’s niet om van weg te dromen? Oke, dus wat moet je doen om deze prijs te winnen? Er zijn verschillende manieren waarop je aan deze wedstrijd mee kunt doen, al zijn er wel vier verplichte onderdelen: 1) mijn blog volgen via WordPress of Bloglovin‘ 2) je inschrijven voor de nieuwsbrief van BettaKnit (vol leuks en mooie plaatjes!) 3) Crafty Queens liken op Facebook, 4) BettaKnit liken op Facebook. Als je dit hebt gedaan, kun je ook nog meer dingen doen om je kans op de prijs te vergroten, zoals BettaKnit en mij volgen op Pinterest of Instagram. Om mee te doen, klik je op deze link. Belangrijk: als je niet allevier de verplichte onderdelen doet, telt je hele deelname niet mee, let er dus op dat je deze allevier compleet maakt via de link! In de widget moet je eerst inloggen zodat ik je emailadres heb, en dan kun je alle afzonderlijke entries compleet maken. Ook kun je in de widget gelijk op de Facebook-like knopjes klikken, en er zijn ook knopjes voor Pinterest. Je kunt meedoen tot 10 mei! Daarna zal ik de winnaar bekendmaken!

So, what do you have to do to win this amazing prize? There are several entries for this giveaway, and you have to do four of those to unlock the rest. The four mandatory entries are: 1) follow my blog via WordPress or Bloglovin’ 2) sign up for BettaKnit’s newsletter 3) Like Crafty Queens on Facebook, 4) Like BettaKnit on Facebook. Click here to go to the giveaway. Please click on every entry, click the like buttons or fill in your email address, and press the button that says ‘enter’ or ‘I’m a fan!’. *Again, please note that this giveaway is for residents of The Netherlands and Belgium only!* The giveaway is open until May 10th! After that I’ll announce the winner! 


IMG_9414b

Previous post
W.I.P. Wednesday #34
Next post
More owls and new inspiration

18 Comments

 1. April 26, 2014 at 11:02 am — Reply

  Oeh, dit is inderdaad een erg leuke verrassing! Ik doe mee! Superleuk dat je dit geregeld hebt.

  • April 26, 2014 at 11:09 am — Reply

   Het kan zijn dat het aan mij ligt, maar de eerste link (naar de nieuwsbrief) deed het bij mij niet.

 2. Evita Jorissen
  April 26, 2014 at 3:25 pm — Reply

  Myess myess ik doe ook mee ^^!
  Echt een hele leuke giveaway ;).
  Xx

 3. April 26, 2014 at 9:45 pm — Reply

  Wat leuuuuk *___* ik doe mee!
  Ook goed om te horen dat Bettaknit goed
  voor de medemens zorgt c:
  Ik heb all 4 stappen gedaan c: Xx

  • April 27, 2014 at 11:19 am — Reply

   Ja echt zo’n leuke breikit he! Succes 😀 xx

 4. April 27, 2014 at 8:47 am — Reply

  Hoi Carmen, wat een fantastische give away! Ik ben net weer wat begonnen met breien en ik zou het geweldig vinden om es met zo’n pakket te werken, heb ik nooit eerder gedaan. Ik vind jouw kleurenkeuze heel mooi, ik denk dat ik die ook zal kiezen als ik voor het eerst in mijn leven een give away win! Super leuke actie!ik hoop trouwens dat ik het goed heb gedaan, omdat ik al volger van jou ben heb ik die niet ingevuld, komt het dan wel goed?
  Groet sandra

  • April 27, 2014 at 11:19 am — Reply

   Wat leuk om te horen! Ik duim voor je hoor 😉 Het is trouwens wel belangrijk dat je bij alle verplichte entries ook op ‘enter’ klikt, anders telt je deelname niet! xx

 5. Ellen
  April 27, 2014 at 2:43 pm — Reply

  Super leuke Giveaway!
  Ik zat al zoo erg te twijfelen of ik ook mijn eigen pansy tee ging maken, maar dit zou echt een geweldige zijn;) Ik heb zoveel mogelijk entries gedaan om een goede kans te maken:D
  Xx

  • April 27, 2014 at 3:03 pm — Reply

   Hoi Ellen! Ja dan zou dat natuurlijk super zijn als je hem opeens zou winnen! Het is ook een heel fijn shirtje om te breien ^^ Succes! xx

 6. April 27, 2014 at 5:18 pm — Reply

  Superleuk zeg! Toen ik de Pansy Tee zag bij je Work in Progress, vond ik hem al heel erg leuk! Ik zou wel mee willen doen, maar ik zit niet op Facebook. Dus dan zal het wel niet lukken denk ik. 🙁

 7. April 27, 2014 at 5:22 pm — Reply

  Superleuk zeg! Toen ik de Pansy Tee zag bij je Work in Progress, vond ik hem al heel erg leuk! Ik zou wel mee willen doen, maar ik zit niet op Facebook. Dus dan zal het wel niet lukken denk ik. 🙁
  Oh, en hoe kan ik je vinden op Pinterest? Zie ‘t niet staan. Ik zal er wel weer overheen kijken. 😉

  • April 27, 2014 at 5:41 pm — Reply

   Hoi Helma! Jammer dat je niet op facebook zit, dat is inderdaad nodig voor de verplichte onderdelen 🙁 Als je de vier onderdelen ‘unlockt’ zie je ook Pinterest staan, mijn gebruikersnaam daar is creacarmen 😉 Een voorwaarde van BettaKnit was helaas dat de Facebook-like een verplicht onderdeel was, maar ik zal er bij de volgende giveaway rekening mee houden! xx

 8. May 1, 2014 at 12:39 pm — Reply

  Wish I could enter, but I’m thrilled to have discovered a new yarn through your blog! 🙂 I’m always on the search for eco-friendly yarns and will definitely add BettaKnit to my list of yarns to try. Love it!

  • May 1, 2014 at 2:53 pm — Reply

   Thank you for visiting! 🙂 I’m sorry that this giveaway is not international! Maybe next time 🙂 BettaKnit has a discount of 20% on some of their yarn until this Sunday, including the recycled cotton (Prato) used in this shirt. Might be nice to take a look!

 9. May 6, 2014 at 10:59 am — Reply

  Leuk – en ook een mooi project om te doen lijkt mij. Ik ben gaan volgen en doe graag mee.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

*BettaKnit Giveaway*