New needle-felt friends!

New needle-felt friends!

IMG_9191De afgelopen dagen ben ik hard aan het vilten geslagen! Wat het nog leuker maakt is dat mijn vriend het ook heel leuk vindt om te doen, altijd leuk om een hobby te delen. Ik heb weer wat nieuwe werkjes om jullie te laten zien!
IMG_9134Hier was ik nog aan een paddenstoeltje aan het werken..IMG_9224 IMG_9227Dit schattige kipje heeft mijn vriend gemaakt! We zagen in een tijdschrift van Simply haken gevilte kipjes met pootjes van ijzerdraad, en toen dachten wij natuurlijk weer: dat kunnen we ook! Het bleek nog behoorlijk lastig te zijn, maar uiteindelijk is het gelukt!
IMG_9229En met de perfecte kleuren vilt voor een vosje kon ik het niet weerstaan om er eentje te maken! Ik maakte hem na van dit vosje op Pinterest, daar stonden trouwens nog heel veel andere leuke gevilte beestjes op. Leuk voor als je eens inspiratieloos bent!
IMG_9234 IMG_9233En als laatste weer een creatie van mijn vriend, een schildpadje! Hij gaat net zoals ik meestal niet voor de makkelijkste optie, dat is wel te zien.. Vooral de lijntjes waren een uitdaging! Wat voor beestjes zullen we de volgende keer maken? Ik heb afgelopen weekend nog groen, grijs en geel gekocht..
IMG_9198 IMG_9195Over nieuwe dingen gesproken, vorige week ontving ik mijn nieuwste ketting in de post! Ik bestelde hem van mede-blogger Mariska, van Curly Creative. In de hanger zit een plaatje van iets gehaakts, dus ik moest en zou hem hebben! Ik heb hem zelf nog wel ietsje korter gemaakt, maar gelukkig was dat snel en gemakkelijk gebeurd. Misschien dat ik hem zelfs nog een beetje korter maak.. De andere mooie kettingen die ze heeft gemaakt kun je op haar Facebook pagina bekijken!

Heb je trouwens al meegedaan aan mijn eerste giveaway? Je kunt Craftsy videolessen winnen waarmee je leert om een prachtige kanten sjaal te breien! Ik heb hem zelf ook gevolgd, met prachtig resultaat, dus laat deze kans niet voorbij gaan! ^^ Je hebt nog tot en met dinsdag de tijd!

Previous post
W.I.P. Wednesday #29
Next post
Hobby- en handwerkdagen 2014

1 Comment

  1. March 17, 2014 at 10:35 am — Reply

    aaah wat lief!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

New needle-felt friends!