Border Collie 2.0

Border Collie 2.0

IMG_9026 IMG_9030Hier is hij dan, de tweede bordercollie! Ik ben zo blij dat hij af is, en hij is nog best goed gelukt ook. Deze was veel lastiger dan de eerste bordercollie die ik maakte, vooral omdat deze overal vlekjes in zijn vacht heeft. De blauwe oogjes haalde ik bij een hobbywinkel. Deze veiligheidsoogjes steek je door je haakwerk heen, en dan plaats je op de achterkant een ringetje. Dit krijg je dan nooit meer los, dus zijn ze ook veilig voor kinderen. Maar deze oogjes kon ik meteen weer lostrekken, terwijl de verkoopster me ervan had verzekerd dat ze goed zouden blijven zitten. Gelukkig had ik nog wat secondelijm, en lijmde ik het ringetje aan de achterkant vast. Voortaan blijf ik bij de veiligheidsoogjes die ik vertrouwborre zijkant 1 kleinHierbij nog een foto van het hondje dat ik namaakte, wat ziet hij er lief uit he! Ik vond het jammer dat ik geen pluizige bruine wol had (alleen witte voor het buikje), anders leek het gehaakte hondje misschien nog beter. Maar ik ben erg tevreden over hoe hij eruitziet, en ik hoop dat het nieuwe baasje dat ook vind!
IMG_9032

Support me by sharing with friends!
Previous post
W.I.P. Wednesday #25
Next post
I heart knitting

2 Comments

  1. February 13, 2014 at 3:39 pm — Reply

    Hij is wederom prachtig c: Je moet een business beginning
    met het maken van hondjes ofzo 😛 Xx

    • February 13, 2014 at 10:02 pm — Reply

      Dankjewel! Haha misschien wel ja ^^ Maar dan ga ik wel even nadenken over een goed patroon dat ik niet elke keer foutjes maak 😛 xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
SHARE

Border Collie 2.0