I heart knitting

I heart knitting

heartbomb1Afgelopen vrijdag was het natuurlijk Valentijnsdag, en deze keer heb ik meegedaan aan de Sheepish Heartbomb! Het idee is dat je een hartje maakt en dat ergens voor iemand achterlaat. Je mag het haken, breien, naaien, plakken etc, als het maar een hartje is. Het is een soort yarnbomb, wat we hier in Nederland beter kennen als wildbreien. Meredith van One Sheepish Girl heeft deze Heartbomb voor de tweede keer georganiseerd, en het zet veel crafty mensen aan om wat liefde te verspreiden in de vorm van een handgemaakt hartje. Het patroon voor dit gebreide hartje kun je trouwens ook op haar blog vinden, in de blogpost waar ze een aantal patroontjes voor hartjes verzameld. Ik heb een paar hartjes gemaakt, die ik achterliet terwijl ik afgelopen vrijdag weer met de trein naar huis reisde. Een paar op de tafeltjes in de trein, en eentje verstopt in een krant! Ik hoop dat de gelukkige vinders er blij mee zijn 🙂 Hebben jullie wel eens wildgebreid? Ohja, en ik heb sinds een paar dagen ook een Instagram account! Als je Instagram hebt kun je mij vinden onder de naam ‘crafty__queens’ (ja, dat zijn 2 lage streepjes). Je kunt me daar volgen voor nog meer foto’s!

Previous post
Border Collie 2.0
Next post
W.I.P. Wednesday #26

1 Comment

  1. February 17, 2014 at 11:53 am — Reply

    Ik las dat ook op One Sheepish Girl 😛
    Had geen tijd helaas…….. Jouw hartje
    is leuk geworden ^^ lekker wollig 😛 Xx

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

I heart knitting