W.I.P. Wednesday #17

W.I.P. Wednesday #17

IMG_8631De laatste tijd stort ik me helemaal op het haken van vogeltjes, en er zijn ook wat nieuwe soorten bijgekomen! Ik sta namelijk hoogst waarschijnlijk volgende week zaterdag 14 december op de Zelfgemaakte Kerstmarkt in Utrecht! Ik wacht nog even op een belletje, als het definitief is horen jullie het meteen!
IMG_8630 IMG_8624Dit zijn twee van de nieuwe soorten die ik erbij heb gemaakt: een ijsvogeltje en een eend! Ik vind ze zelf ontzettend leuk, en mijn vriend zei al dat het eendje toch wel het leukste was wat ik tot nu toe heb gemaakt. In mijn kamer heb ik alle vogeltjes bij elkaar aan een sieradenrekje hangen, die gaan allemaal mee naar de markt! Er zijn ook nog ekstertjes, koolmeesjes en duifjes bijgekomen 😉 Binnenkort meer foto’s!
IMG_8633 IMG_8634Van mini-vogeltjes naar een enorme uil! Dit uilenkussen is bijna af 🙂 De vulling zit er ook al in, nu alleen nog dichtnaaien!
Tot nu toe ben ik deze week al superproductief geweest, en dat voelt heel goed! Vanavond nog meer vogeltjes maken en ook wat kerstmannetjes. Ik heb mijn originele patroon wat aangepast om ook voor dunnere draad als katoen te werken. Binnenkort kunnen jullie het vernieuwde patroon hier lezen!
Verheugen jullie je ook zo op pakjesavond? Ik ben benieuwd wat de Sint voor mij heeft meegenomen 😀

Support me by sharing with friends!
Previous post
Review: We Are Knitters Kit
Next post
My first market!

4 Comments

 1. December 4, 2013 at 8:52 pm — Reply

  Oh wow, die ijsvogel is mooi geworden c: Heel leuk! Xx

 2. December 10, 2013 at 10:42 pm — Reply

  Wauw! Die uil is echt heel gaaf! Een van m’n lievelingsdieren, dus ik vind ‘m helemaal leuk!

  • December 11, 2013 at 11:40 pm — Reply

   Dankjewel Helma! ^^ Ik ben zelf ook helemaal weg van uiltjes 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Back
Select your currency
GBP Pound sterling
EUR Euro
SHARE

W.I.P. Wednesday #17